Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz barnam_ #111681 üzenetére
Masik topicban pont irtam rola
"Pont mellette jottem el reggel. Budarol Pestre meno buszsavban allt egy auto, a motor pedig fent a jardan a pillerek kozott, az egyik piller toveben meg szegeny szerencsetlen letakarva
Napi szinten van ott baleset, de ha a rohadt trafizas helyett csak 1 hetig az ilyen kiemelt helyeken buntetnenek, akkor talan visszafognak magukat az autosok.Valoszinu itt is azt tortent, amitol minden nap fosok mikor arra megyek.
Budarol halado sav altalaban all, es sokszor a hid kozepen egyszer gondol egyet a gyoker es padlogazzal kivag a buszsavba, hogy ott sunnyogjon elore a hid labahoz a kanyarodo savhoz.
Elmult 1 honapban legalabb 3 balesetet lattam, akkor "szerencsere" mindig a busz csapta seggbe az autost.
Viszont itt gyanitom hogy a motorost kilokte a pillereknek..."Es meg mielott kapnam a savazast, itt az "autosok" alatt azokra a gyokerekre gondolok, akiket nap mint nap latok a teljes KRESZ-t telibeszarva kozlekedni. Rengeteget jarok autoval is, robogoval is varosban, de az elmult fel evben katasztrofalis lett a kozlekedes a varosban szabalyok szabadon ertelmezese miatt.
Arrol nem beszelve, hogy sokszor rendor elott nyomnak olyan szabalytalansagokat, amire a rendornek 90%-ban csak orrturas a reakcio. Akkor mitol is felnenek...
Pl csak temanal maradva, Erzsebet hidon nem egyszer a rendor ele vagott ki buszsavba zarovonalon gyoker, es a rendor ott vonatozott a seggebe a buszsavban az Astoriaig, majd elvaltak utjaik. Egy ravillogast se ert meg a rendor reszerol
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest