Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz echterion #84199 üzenetére

    "engedd el nyugodtan, hogy a hobbi csak anyagi veszteséggel járhat, mert nem így van"
    Ezt simán elengedem, mert még csak hasonlót sem állítottam, olvasd el újra mit írtam.

    "A hobbi az, amire akár költesz is, de jól szórakozol, kikapcsolódsz."
    A mondat kifejezetten azt jelenti, hogy nem feltétlenül jár anyagi veszteséggel, ami pont az ellentettje annak, mint amit te állítasz, hogy én mondtam. :D Akár költesz is rá, ha olyan a hobbi. De ki bányászna úgy, ha tudná, hogy csak költeni fog rá mostantól? Senki. Mert maga a tevékenység nem hobbi. Nem úgy mint az, hogy focizol egyet, futsz, úszol, túrázol, elmész a haverokkal valahová, veszel valamit, amit aztán használsz, stb.

    Klasszikus, de itt ph-n mindig ezt tapasztalom, hogy
    1. vagy nem tud senki mondatokat értelmezni
    2. vagy tud ugyan, de több energiát szán magára az "odamondásra", mint annak az elolvasására, értelmezésére, amire reagál.
    Nem csak rád írom, az a durva, hogy egy kicsit összetettebb hsz-tírok, akkor 10 hsz-en keresztül arról kell beszélgetni, hogy olyan dolgokkal szemben védekezek, ami nem is az álláspontomat támadja, hanem valami fiktívet, vagy olyat, amit mások rendszeresen újrafelhánynak és ez az általános itt.

    A hangsúly a kikapcsolódáson, szórakozáson van, persze hogy van olyan hobbi, amivel lehet pénzt keresni. Amit én állítok, hogy ezt pénzkeresés, illetve annak a lehetősége/akár későbbi esélye nélkül senki nem csinálja, ergo maga a tevékenység nem hobbi.

    Mindegy, kemény, hogy ezt itt elemezni kell, el is engedem szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    "Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák