Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    válasz msociety #81983 üzenetére

    "Ez csak abban az esetben igaz, ha az a stratégia, hogy amint megkapod a bányászat után kifizetett ETH-t, akkor átváltod EUR-ra."
    Nem ez mindig igaz.
    Ha 100 ezer forint a villanyszamla,es 90 ezer forintnyi ethereumot banyaszol ki, akkor az okos vesz 100 ezerert ethereumot,a buta pedig kifzeti a szazezres villanyszamlat,es lesz 90 ezer forintnyi ethereumja.
    Ha minimalis,par szazalek a kulonbseg, akkor lehet azt mondani,hogy meg hajtom kicsit,mert legalabb nem kell utalgatni,valtani,talan lesz valami nagy blockreward holnap. Ha eleri a 10%-ot a difi, akkor viszont mar mindenkepp az a jo megoldas,hogy lelovod a riget. Ha 0.9 eth-t banyaszol ki,de 1 eth a villanyszamla, akkor egy ev alatt tobb,mint egy egesz ethereumot buksz el,ami most se keves,de nagyobb arfolyamon mar nagyon sok penz,dollarban.

    illetve amig meg fontos, hogy crypto eseten mindig dollarban szamolunk,en meg nem olvastam olyan cikket,nem lattam olyan videot, ahol euroban beszeltek volna az arfolyamrol.

    [ Szerkesztve ]

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák