Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz EQMontoya #66293 üzenetére

    ebben igazad van ,de azért elég meredeken esett nagyon durván azért ott ha bárki eladott az esések közt is ha nem is egészet ,akkor is nyert. Ha most egy minimálisat bekockázt az ember pl 100 eurot akkor nem tök mind1? gondolom azért +50 -100 euro sokaknál nem tétel ,ha meg akaszt vele akkor meg örül neki. Én még a 10-20% ra is rájátszok, egyébként meg idő kérdése mikor fogja magát összerotyni szóval ha max nem most veszed meg akkor vissza veszed 2x annyi mennyiségben pár hónap vagy egy fél év múlva.
    nem lesz mindig aki beletolja a lovét ,hogy megmeneküljön az árfolyam. Én pont ezért tartom euroban a pénzt és nem coinban. Hogy ha valami van kapásból tudjak reagálni.
    (ha már kripto meg hodl az is ugyan ugy lotto erre korábban céloztam ,mert nem tudod mi lesz az árfolyammal és azt sem ha egyszer össze esik utána lesz e valaha ujra ára, az hogy lesz csak találgatás elég ha elmeszelik törvényekkel .....amugy a multkor már a hackerek is ellene voltak csak egy példa hogy nem lehet tudni mi lesz x idő múlva lottó az egész)

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák