Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz echo001 #14024 üzenetére

    1xerűen arról van szó, hogy aki itt fórumozik, már 1000x átrágta magát a szükséges infókon, és más problémák izgatják - pl hogy lehet a már belőtt bányagép hatékonyságát növelni, stb.

    Ne haragudj, de tényleg ne csodálkozz a fura válaszokon, ha ilyen közegben felteszel egy olyan kérdést, hogy pl mi az a bitcoin. (naná, főleg, hogy ez az altcoin topic ;] ) Főleg, hogy az összefoglaló írásába elég sok energiát feccöltek a kollégák, nem sok szufla maradt bennük, hogy újra és újra leírják az idetévedő kezdőknek (mint pl jómagam is csak ismerkedek a dologgal, még nincs egy kanyi coinom se :DDD)

    Olvasgass itt, elég sok tutorial van.

    Illetve én angolul innen lestem el dolgokat.

    Más: pár dolgot hiányolok még az 1.hsz-ből, például konkrét hardver-ajánlatokat. kb 10éve raktam össze az utolsó asztali gépem, ergo táp, alaplap stb téren rengeteg fórumot kell külön-külön átböngészni. Mivel ezek a vasak eléggé egy kaptafára épülnek, simán lehetne egy intel és egy AMD ajánló pár alaplap+CPU kombinációval, ami már pl előfordult angol v magyar fórumon és gond nélkül lehet velük bányászni. Pár +bízható tápot is ajánlhatunk az új bányavállalkozóknak. Illetve, ami legfontosabb: vannak-e VGA-k, amiket kerülni kell, mert nem hozzák a GPU-juktól elvárható szintet (pl 290x ami annyit se hoz, mint egy ref 290).

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák