Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz bambano #3893 üzenetére

    Igazából arra próbáltam célozni, hogy az UI-t leszámítva kb még mindig a win95 szintjén van a windóz. Azóta alig van pár dolog amit pluszban tud magától és hasznos is a usernek. Fejlesztés nincs, gépigény az meg van. Az pedig fergeteges, hogy SSD meg csillió GB RAM kell ahhoz hogy tűrhető sebességgel lehessen használni. A frissítések minden alkalommal még mindig kínkeservesek.

    Pont a héten lett ráeresztve a melós gépekre (win7) a nagy pöccskedd. Ráadásul még pechje is volt a gépnek, ugyanis 16.00-kor kapcsoltam ki a gépet (ekkor kezdi el felrakni a frissítést), és mint másnap megtudtam, 16.45-kor áramszünet volt. Az a szerencsétlen még addigra sem fejezte be a frissítést (pedig 4magos i5, tehát a hw nem volt gond) és azzal jutalmazott, hogy másnap amikor bekapcsoltam nem adott képet egyik monitorra sem, csak kb 4 újraindítás után. Mindegy, igazából a végtelenségig tudnám még ezeket sorolni, az egyik legnagyobb genyóságnak mégis azt tartom a MS részéről hogy a userek adatait pofátlan módon a hátuk mögött kiadják a tudjukkiknek.

    Mondjuk ez nem 100, de elég valószínű, zárt rendszernél ki tudja mi megy a háttérben, az meg sosem árt, ha minimum szkeptikusak vagyunk.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák