Új hozzászólás Aktív témák

  • TAKÍÍ

    tag

    válasz lev258 #30791 üzenetére

    1) Elhiszem, hogy a te gépeden tökéletesen megy és hogy valszeg a Mintet használók 90% ez tökéletes.
    2) Nem volt sok kedvem újra kezdeni, de mondom ezen ne múljon. Elsőként töröltem a Kmailt, meg a CLawt. Ne zavarjanak be. Ezután az Evolutionből is töröltem az összes fiokot az se zavarjon be fizikailag.
    3) Szépen minden fiókot töröltem, majd egyesével beállítva újra felvettem. Igen az elején van egy menüpont, hogy jegyezze meg a jelszót. Ez bizony alapból ki van pipálva. (Sőt az elsőnél a pipát kivettem és vissza is tettem. Ezután szépen mind a 3 emailcím beállítva Smtp- nek gmail.com beállítva és minden jó. Szépen müködött. Bezártam és még utána is jó volt.
    4) Gép újraindít. Gépbetöltésekor semmi nem történt. Nem kért semmi jelszót. Majd amint megnyitottam a TB -t rögtön kérte mindhárom jelszót. Kész mindegyik felejtő. (Viszont ezt a kulcstartó feloldása gyökérséget nem kérte)
    5) Evolution gmail.com fiók konfigurálása, amint kész rögtön jelszót kért és vele a kulcstartó feloldása/rootjelszó.
    6) Gép újraindult. Gyors képlopó megnyitása: és megvan a tettes: ;]

    7) Kéretik elhinni, hogy ez a probléma fennáll és valós. ;) Egyébként érdekes, ha itt mégsére kattintok akkor behozza az email bekérő jelszót, majd ha ott is mégse, akkor megint visszajutok ide. A gépet elvileg tudom használni, de ez be nem csukódik, míg be nem írom a root jelszót.
    8) Ezt a kakit az Evolution generálja, mert oda írtam csak be egy gmail.com os címet és az elején valszeg ahogy "bebootol" a program kéri az email jelszavakat és a feldosát./(feloldozást.) Sőőt szerintem a Kmail is így működött, ezért egy rootjelszó majd 3 emailjelszó, majd megint az egész mégegszer ismételve. :W (sokszornem értettem miért kell kétszer megadnom egy adott emailcím jelszavát kétszer. )
    A Thunderbird ennél finomabb: az szegény csak megjegyezni nem tudja, de amikor betölt a Linux az elején nem kéri.
    9) Valamit biztos a Linuxban jelszók és kulcsok körül kéne babrálnom, csak nem tudom mit!? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák