Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz MurdR #27441 üzenetére

    Egy mai gépen azok a régi rendszerek, már amelyik még elindulna, az is HW problémába ütközne, mert se driver, se kernel támogatás, valszeg már csomagokat sem lehet letölteni stb... No meg nincs "A" grafikus felület, így megint érdekes kérdés, hogy mit néznél meg.

    ubyegon2:

    Azt nem tudom lejött-e az írásból, de a kapudan csak egy gyűjtő program, minden kapudanos beállítás elérhető a rendszerbeállításokban a többi között.

    Az első kép nem bonyolult, mert ha kiválasztod a másikat, akkor ott a képen megmutatja mi ez. Mivel live disztró, így látta a user a felületet, meg fogja érteni mi az a launcher.

    A második kép oké, elfelejtették lefordítani. Aki tud egy kicsit angolul, az megérti hogy a "windows" billentyű konfigjáról van szó, aki nem, az meg nem nyúl hozzá és akkor nem történik semmi.

    Az utolsó oldal meg olyan, hogy ott is le vannak írva a dolgok. Nyilván én sem tudom mi az a tomoyo tools vagy a tiger, szóval fölöslegesen nem basztatom, nyomok egy nextet.

    Egyébként ezeken végigszaladva minden fontosat beállítottál. Megmondom én mit csinálok ezen kívül még:
    kíhúzok pár plazma widgetet a tálcára, meg a naprendszeres widgetet az asztalra. Továbbá bekapcsolok pár effektet. Ennyi. Nem tudom ezeken kívül mi kell még neked, nekem tökéletesen megfelel így. Kezdőnek meg pláne.

    A ramos idézetet meg persze én írtam, de ott nem 64bit only rendszerről volt szó. Nehogy már egy 64 bites proci mellé ne legyen több ram a gépben, mint 1GB...

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák