Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristobal
csendes tag
sziasztok,
lg optimus black, és egy motorola defy+ között gondolkodok most... melyik szerintetek a jobb (akinek volt már kezében defy is)... a specifikáciok hasonloak... a kamera/ videozas minőségéről nem talaltam nagyon összehasonlitast de az is szempont, meg persze a gyorsasag... ugyanolyan orajelü proci pörög mind2ben, de gondoloom azért van különbség processzor és prcesszor között is...
meg még azért nem elhanyagolhato szempont a támogatottság, most látom h rég ota igérgeti az lg nektek a 2.3-at, viszont azt is néztem hogy 4.0 -ra is kivan már irva.
főzött romokkal ellehet lenni, vagy ugy nem annyira jo? csak mert defy+ alapbol 2.3 al van ami azért csábito, és 9e vel kevesebbe is kerül! -
lkristobal
csendes tag
sziasztok, szerintetek megéri venni ezt a telot (kb. 60e ft)? csak mert olvastam a hsz-eket és azt látom h a támogatottsága eléggé alul marad most... lesz egyaltalan 2.3? mert már elég rég halogatjak és ha nem lenne akkor nem szivesen venném meg ezt a telot.
a másik opcio a motorola defy+ ami 9e ft-al olcsobb és emiatt vonzobb is viszont, nemtom megéri e a black hozzáképest a ráfizetést. -
lkristobal
csendes tag
nem lehet valahogy visszaállitani a g button-t normalis szerepére a nova 8-as romján? én tökre szerettem azokat a funkciokat, és egyik se müködik most a rom csere ota
más: valakinek fennt van a 9mm nevü játék? nekem azt irja ki telepités után hogy a játék nem kompatibilis a telommel, ugyanakkor youtubon láttam videot amin játszanak rajta... -
lkristobal
csendes tag
valaki le tudna irni esetleg, hogy a cyanogen rom miben tud többet a novanál? csak igy mindenhol azt olvasom hogy a nova milyen stabil, meg jobb az akkuidő, és a cyanogen modnak meg vannak még hibái is, de mégis legtöbbőteknél az van fennt ahogy elnéztem...
miben butább a nova mint az?
más: tegnap a párhetes telefonomhoz tartozo füllhallgato megadta magát... a bal fülese igy nagyon hallkan szol.. szerintetek a t-mobilnal ezt garanciaba cserélik? +ha már elegyek oda van egy sötét képernyőn azért eléggé feltünő pixelhiba a kijelzőn, szerintetek érdemes beküldeni szervizbe miatta? csak mert nem szivesen nélkülözöm 1-2 hétre a telefonomat, és többeteknél olvastam, hogy szervizben nem csináltak vele semmit, hanem visszaküldték hogy nincs semmi baja... -
lkristobal
csendes tag
a gyári lockert, ki lehet valahogy iktatni? én golaunchert használok, aminek a golocker pluginja felül irja elvileg a gyárit, de néha-néha mégis felbukkan és akkor kétszer kell feloldanom a telefont
más:
nem értem hogy miért utálja mindenki a gesture funkciot... a nova romban is automatikusan kamerára van beállitva az a gomb, én vissza is állitottam rögtön, mert én szeretem, meg képnézegetés, kurzor lökögetés az tök hasznos pl...
viszont a lecserélt gyári alkalmazásokba nem müködik sajnos... pl én dolphin browsert használok ott nem tudom használni a "pásztázás" funkciot... nem lehet valahogy megoldani hogy müködjön ott is, illetve más alkalmazások nincsennek amik hsználják ezt a funkciot?[ Szerkesztve ]
-
lkristobal
csendes tag
aki már feltette az official 2.3-at... van olyan gyors mint a nova rom? értem a menüben járkálásra meg a fényképező fokusz és képkészités közötti idejére...
csak mert nagyon izgat a rom hogy miben tud többet, viszont mivel nem lehet még rootolni igy nem raknám fel, mert ha szar lehet nem látnám egy ideig ujra a novát
egy másik amatör kérdés: wipolás után simán telepithetem ezt a romot a novara, vagy előtte állitsam vissza a gyári 2.2es backupomat? -
lkristobal
csendes tag
kamerárol irjatok pls! gyorsabb lett valamivel... csak mert nekem az eredeti 2.2 vel gyakori volt a videoknal a kifagyas:/
-
lkristobal
csendes tag
nektek mennyi idő volt, amig telepités után bebootolt? nekem már lassan 10perce megy:/
-
lkristobal
csendes tag
fel figyeltem hogy telepités közben a log -ban ilyeneket ir:
22:41:47 : CDMA: wParam = 2004, lParam = 26
22:41:47 : Model Dll Msg Not Found(2004, 26)
22:41:50 : CDMA: wParam = 2004, lParam = 27
22:41:50 : Model Dll Msg Not Found(2004, 27)
22:41:53 : CDMA: wParam = 2004, lParam = 28
ez baj lehet? -
lkristobal
csendes tag
nekem nem akar betölteni telepités után:/ mi lehet a baj? mindent leirás szerint csináltam...
viszont nova romra telepitettem.. az baj lehet?
+ ilyenkor mi a teendő? smartflashtools? -
lkristobal
csendes tag
köszi srácok... sztem én vagyok az első ember akinek sikerült elbaasznia ezt az egyszerü müveletet
-
lkristobal
csendes tag
na sikerült feltennem...
idáig nagyon bejön, gyors a menüben valo görgetés... a fényképező gép, és a videofelvétel is mérföldperorakkal sebesebb nekem class 4es kártyám van, nagyon akadozos volt a felvétel az előzö gyári rommal. Most ezzel szél sebes, és mintha a kép követés is gyorsabb lenne mint akár a nova romban.
Amit irtatok, ilyen aproság hogy a képernyő alján az 'alkalmazások' menüpont nem fért ki teljesen.... egy betütipus modositással meg lehet oldani én pl a playtfult használom, szerintem nagyon szép vele az egész.
Amit felfedeztem viszont... a galériánál, a g-buttonos képernyő pásztázás elég bugos nálam:/ nem a legfontosabb funkcio, de azért remélem javitják, mert nekem nagyon bejön ez a rom! -
lkristobal
csendes tag
na emberek hogy álltok akksi idővel? nekem sikerült lemeritenem egy fél nap alatt csontra:/ jo mondjuk játszottam rajta azért elég sokat, de hamarabb lemerült sokkal mint vártam:S
-
lkristobal
csendes tag
ti csináltatok battery wipe-ot, a 2.3 telepitése előtt?
nálam most elég rossz az akku idő, a mai nap másodszorra meritem le 100% rol - 0-ra -
lkristobal
csendes tag
válasz takessz #6046 üzenetére
takesz! Kapd már össze kicsit magadat mert szörnyű olvasni a kommentjeidet így tele helyesírási hibákkal. A legtöbbnek a megértésével is küszködni kell itt szerintem sokunknak!
Meg ne írjál már minden gondolatot külön bejegyzésbe, hanem egyszerre fogalmazd meg amit akarsz szerintem, mert vannak azért szabályok egy ilyen fórumon![ Szerkesztve ]
-
lkristobal
csendes tag
azt miért csinálja a telefonom szerintetek, hogy rányomok a kijelzőre (mondjuk felveszek egy mappát) és egy helyben tartom egy ideig akkor eldobja?
Ez nem is idegesít engem, de például most egy versenyzős játékba, mikor nyomni kell végig a gázt, kb két 2-3 másodpercig érzékeli az ujjam csak, utána megint tappelhetek rá, hogy újra gázt nyomjon...:/
Ezt belehet valahol állitani, vagy általános bug?
probaljatok ki légyszives, akiknek fennt van a gingerbread már mert a régi rommal nem volt ilyen hiba:/[ Szerkesztve ]
-
lkristobal
csendes tag
bocsi nem tudom szerkeszteni az előző hozzászólást, de egy újraindítással megoldódott a probléma^
-
lkristobal
csendes tag
Akik felraktátok az uj official romot, ti hogy álltok akksi idővel?
Én nem tudom eldönteni, kicsit mintha rapszódikus lenne ez a merülés dolog, pedig már tul van pár töltésen...
Ettől független, nem panaszkodom szerintem jól bírja a telefon. Én így napközbe elég sokat nyomogatom, suliba puska, internek, játékok, fényképező...
ezen kívül facebookora, viberre, foursquarre is elég sűrűn feltévedek na meg persze suliba menet és hazajövet zene...
A mai nap a héten nekem a legkritikusabb ilyen szempontbol, mert fél 8-ra megyek suliba, és fél 9 körül szoktam hazaérni (ilyenkor mindig figyelem nap elejétől az akksit, hogy kibirjam a végéig)... Viszont úgy érzem a mai nap elég jól teljesített, bár kivolt a vége felé már centizve kicsit
A lényeg a képeken nagyjából látszik, bár valami miatt nem mutatja az összes használt alkalmazás használati idejét ez a program:/
[használati stat.]
[estimations]Ezzel együtt, megvagyok elégedve az új ROM-mal, szerintem sok javulás észlelhető azért a 2.2.2-höz képest. Elég gyors, jól bírja a multitaskingot, ritka az akadás, belassulás.
A video rögzités akadása is javitva lett. Én class4 -es kártyát használok és az előző ROM-nál iszonyú sok akadás, kockázás volt, és néha leis fagyott felvétel közben és csak akksi eltávolítással tudtam olyankor újrainditani, mí most ezek közül semelyik nem szokott előfordulni.
A zenelejátszóban tényleg kicsit idegesítő ez a beletekerés, meg a fülek közötti lapozásos dolog, de ez legyen a legnagyobb baj
Amit sajnalok még, hogy képek illetve böngésző 'pásztázása' a giroszkóp segitségével ellett valahogy kalibrálva, mert nem nagyon akar működni ( tudom hogy sokan nem használjátok de én szerettem)
Viszont nagyon stabilnak tűnik most ez a ROM, még talán fc-vel nem is találkoztam, bár néha mintha kicsit az érintő képernyő meghülyülne, mert nem érzékeli rendesen ha hosszan tartom az ujjam valahol (pl elemek mozgatásánál)Viszot egy olyan kérdésem lenne hogy a kamera fókuszának a hangját kilehet valahogy szedni, így kicsit belemászva a gyökér fájlokba? Az nagyon zavar hogy ha némára van rakva a telefon, vagy akár fülhallgató van csatlakoztatva, a videónál is megszólal egy hangos 'biip'
[ Szerkesztve ]
-
lkristobal
csendes tag
A fókusz hangját ki lehet valahogy szedni, vagy erre nincs mód? csak mert a nova romba pl meg volt csinálva...
-
lkristobal
csendes tag
sziasztok, mi most a legjobb/legstabilabb/leggyorsabb rom erre a telora... most már jo pár honapja a kitisztitott v20n van de már kezdett belassulni, ugyhogy ugy gondolom eljött az ideje egy váltásnak
-
lkristobal
csendes tag
sziasztok
ezt probalta már valaki? mik a tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
-
lkristobal
csendes tag
válasz i are robot #26225 üzenetére
én pont ezzel vittem ma szervizbe.. teljesen meghalt a jack, igy tölteni se tudtam már. Egy két hete szenvedtem, meg halogattam hogy ne kelljen nélkülöznöm az okostelomat a legnagyobb zh időszakba, de tegnap este teljesen kikészitett. 1 orat szenvedtem vele mig beállitottam olyan helyzetbe a telot hogy valamit töltsön bele, és nem is maradt ugy sose, ugyhogy ma el is vittem a tmobile szervizbe.
Ugy mentem oda, hogy azért rendeltetés szerü használat mellett minimum gariban javitást kérek, de a szervizes csoka mondta hogy ezt felejtsem el.. Ugyhogy beadtam, várom az ár ajánlatot, de nagyon félek tőle hogy sokba fog kerülni. Elképesztőnek tartom hogy ilyenre nem terjed ki a garancia, főleg hogy ahogy igy látom nem egyedüli eset ez a probléma.
Másik probléma nekem hogy a hangszoroja is haldoklott már, sosem hallottam a másik felet a teloba, illetve csak időszakosan. Ez nem tudom hogy összefüggésben van e az usb port-tal, csak mert ugyanott helyezkednek el, de ezt a problémát fel se tudtam iratni, mert mondta a csávo hogy várjam meg hogy visszajön a szervizből a telo, és akkor lehet csak azt garanciaba elküldeni. Szoval jo ideig nélkülözni fogom a kis lg-t attol félek, és még csere telot se kaptam-.- -
lkristobal
csendes tag
válasz bubus66 #26228 üzenetére
csere telot, öszintén szolva elfelejtettem.. de igazabol már többször vittem szervizbe és mindig csak valami kis gagyi sony ericsson vagy nokiat kaptam. Aminek sok értelmét nem látom, mármnit ilyen régi telok nekem is vannak otthon, szerintem az lenne a korrekt ha okos telot adnának cserébe is, mert én pl whatsapp, viberen azért iszonyu sok üzenetet váltok egy nap hogy csak egy dolgot mondjak a sok nélkülözhetetlen funkciok közül
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nyomtató topik
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Öregszem
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest