Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz kengyel #15770 üzenetére
ha jól tudom Ő elég jól össze szedett mindent az oldalán + az első hsz is tud segítséget nyújtani benne. Nem egy nagy dolog, hidd el. Elrontani pedig kvázi nem lehet. Ha mégis valami elcsesződik akkor ott a smart flash tool, aminek a használata még talán egyszerűbb is mint a recovery-nek. Ha van egy kis időd vele szöszmötölni akkor sztem megéri, veszteni nem fogsz vele. Nem is a rom felpakolása az időigényes (nekem ált. megvan recovery-ből pár perc alatt), hanem a telefont "belakni", de ha előtte csinálsz mentést a programjaidról és telefonkönyvedről akkor azok visszaállítása sem fog túl sok időt igénybe venni
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #15770 üzenetére
Nem muszáj neked recoveryset fel tenni tehetsz fel gyárit is. a SmartFlasTools-al. De ennél próbálj egy factory resertet a tárcsázóba beütöd ezt 3845#*970# majd a factory reset. Mindent töröl, ez telepítettet alkalmazásokat beállításokat stb..
(#15771) pcsabat
Azt tudod, hogy a recoveryből nem kell az egész backup-ot vissza állítani, vissza lehet csak a systemet a data-át stb. Magyar vissza lehet állítani darabjaiban a mentést.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gitáros topic
- RCS-üzenet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest