Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #10669 üzenetére
(#10669) atillaahun
Meg lehetni csinálni, ha a kdz fájlból kibontott bin fájt ki tudnám bontani, mert ott a System/app és a System/bin mappához hozzáférnék. Arról esetleg semmit nem tudsz, ha meg venném a Superuser Elite.apk-t a Gooogle Playből azzal lehetne rootolni?
A GPS-szel igazad van mert én a gyári V20O_HUN-t használom és tökéletes.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
YxVs
senior tag
Szia,
hát akkor én meg is osztom tapasztalataimat a GPS-sel kapcsolatban Zeus v6.11-es rommal.
próbáltam több fajta gps.conf fájllal is, természetesen mind HU-s szervereket tartalmaz, de nem javított semmit. egész egyszerűen nem hogy lassan találna jelet, hanem sehogy sem.
hagytam pedig vagy 15 percig is. ezután feltettem a Zeus GPS Europe javító csomagot recovery-ből, azzal van hogy 5 percen belül talál jelet, van hogy 1 percen belül is, viszont van hogy egyáltalán nem. tehát reménytelen és kilátástalan a helyzet, pedig elég sokat szarakodtam vele.
Ha valakinek sikerült egy jó conf-ot találni hozzá, vagy egy jobb javító csomagot, az ossza meg legyen kedves.más…hogy lehet beállítani, hogy új email érkezése esetén ne legyen értesítési hang?
-
gyuri00
aktív tag
köszönöm a válaszokat!
moddolni nem szeretném a telefont mert a nélkül is müködnie kéne és ha vissza viszem van rá esély hogy kicseréljék? vagy szedjek le másik navigációs programot?
8nemesis8
nem tudom azt hittem jó vétel de akkor tudnál ajálnani egy megfelelő micro sd kártyát a telóba?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
- Iphone 12 128gb független
- Eladó Samsung Galaxy S22 5G 128GB
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Huawei Mate 50 pro, TELJES Google-val, 1 év garanciával, 100%-os aksival, dobozával, gyári töltővel
- Újszerű iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium Apple.hu Garancia: 2026.09.18.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest