Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ba3_2107
tag
Olvasom itt a hozzászolásokat az adatforgalomról az android operációs rendszernél. Valószínűleg én nyertem meg ezt a versenyt; mobilneten:28 MB wifin:547 MB november 9 től a mai napig. Azért ez durva szerintem.
-
bubus66
nagyúr
válasz ba3_2107 #21251 üzenetére
(#21251) ba3_2107
Amit mi irtunk az konkrétan az "Android Operációs rendszere" vonatkozik nem az össz adat forgalomra.
Az össz nálam is 154 MGb
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bubus66
nagyúr
válasz ba3_2107 #21255 üzenetére
Miről beszélsz, mert eddig egyetlen válaszodban nem írtad. Az "Android operációs rendszer" töltött le annyit amennyit írtál? Mert telefonról azt hiszem nem tudsz feltölteni.
Én elhiszem. a V28C van fent neked.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
ba3_2107
tag
Így van! Otthonról rakok fel majd képet.
-
bubus66
nagyúr
válasz ba3_2107 #21259 üzenetére
(#21259) ba3_2107
Ez igen hát ez mitől keletkezet téged nagyon figyel az LG vigyázz ám.
"Android operációs rendszer" ezt kaptam válasznak be van kapcsolva az automata frissítés? Töröld ki nem kell az
minden ami nem a böngésző és nem külön feltett progi. Tehát AGPS, rendszerhez tartozó frissítések ellenőrzése stb.
[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz bubus66 #21260 üzenetére
Nekem még nincs fent az ics, ezért nem tudom megnézni mik vannak a listában, de szerintem a kollegánál 400 mega rengeteg.
A többi guglis app is szerepel a listában? Mert ha pl google maps nem, akkor lehet azt is az android rendszer részének veszi, és az pl satellite módban jócskán generál adatforgalmat. -
ba3_2107
tag
válasz bubus66 #21260 üzenetére
Csak a gmail szinkronizálás van bekapcsolva.
""Android operációs rendszer" ezt kaptam válasznak be van kapcsolva az automata frissítés? Töröld ki nem kell az
minden ami nem a böngésző és nem külön feltett progi. Tehát AGPS, rendszerhez tartozó frissítések ellenőrzése stb."Ezt nem igazán értem, melyik az az automata frissítés? Egyébként semmi nincs bekapcsolva, csak a play keresi a frissítéseket, meg a gmail.
-
ba3_2107
tag
válasz pumukli23 #21261 üzenetére
A maps külön szerepel, de az 7 MB-t generált. Igazából talán ha egyszer elindítottam. Én azt sem értem, h van egy olyan, h "eltávolított alkalmazások" az is csinált 252 MB-t. Amúgy kb. lesz..rom, mert úgyis wifin nyomja, csak lehet tényleg ettől is jobban merül az akksim.
-
bubus66
nagyúr
-
atillaahun
veterán
válasz kriszpontaz #21233 üzenetére
Így.
(#21234) DonMaster
Rendben, várom a képeket.#21235) bubus66
Az utóbbit igen, mivel kiválasztva előjönnek a részletek, az előbbit nem, arról sehol sem találni infókat. Ha neked sikerül írd meg bátran. Némi forrással alátámasztva persze. -
atillaahun
veterán
válasz kriszpontaz #21266 üzenetére
Az már mennyiség. Lehet nálad az LG stream-eli magának a mikrofont, meg az előlapi kamera képét is a szervereire. Aztán a helyi mérnökök ráküldenek egy gesztus elemző szoftvert a felvételre, ami kielemzi hogy hogyan torzul a fejed, mikor megnézed az akkustatisztikát.
Viszont eddig úgy néz ki ha megfeszülök se jövök rá mi a franc ez és mit forgalmaz, már Elixir-el is átnéztem, de az se mutat róla sok érdemleges plusz infót. Pedig ha azzal sem, akkor nem tudom hogyan lehetne kinyomozni.[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz atillaahun #21267 üzenetére
Majd ha lesz ics-em utánajárok a dolognak.
-
pumukli23
senior tag
válasz atillaahun #21269 üzenetére
Annak, hogy hogy lesz több száz megás adatforgalom a rendszer számláján.
Blackre megvárom a hivatalos ics-t, de lehet addigra telót váltok. -
embe
nagyúr
válasz kriszpontaz #21266 üzenetére
Nekem ez van. Van még egy pár alkalmazás, de azok csak kilobajtokat forgalmaztak.
wifinél már ez fogad:
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Gőzöm nincs mi lehet az az őrült adatforgalom amit a rendszer csinál. Lehet minden alkalmazás adatforgalma összesítve benne van. A dropbox a képfeltöltés miatt csinálja, de valószínű hogy az adatszinkron játszik be wifin keresztül mert olyankor ha kell ha nem kell, a rendszer nem takarékoskodik, szívja az akkut mint állat.
-
murdoq
tag
válasz kriszpontaz #21273 üzenetére
Nem lehet hogy mivel teszt rom és ezért visszajelzéseket küld?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 4x
-
atillaahun
veterán
válasz kriszpontaz #21273 üzenetére
Hát azért a levelek, meg névjegyek szinkronizálása szerintem nem hoz össze több 10-100 MB-ot. Meg azokat egyébként is látható, hogy a Gmail-nél, a névjegyeket, meg a sima Android rendszernél, vagy Google szolgáltatásoknál számolja el a rendszer, ha belemész.
(#21274) murdoq
Ezt meg mégis miből gondolod?[ Szerkesztve ]
-
murdoq
tag
válasz atillaahun #21275 üzenetére
Nem gondolom hanem ez tény hogy ez egy tesz rom, mivel nem végleges.
Xiaomi Redmi 4x
-
darvin555
tag
sziasztok! én is feltettem ezt az ics-t a Black-re minden frankó kivéve az hogy nem tudom lehúzni az értesítési sávot....miért lehet ez valaki segítsen légyszíves...bal felső sarokban van egy jel (négyzet benne egy toll) most raktam újra a romot megint mert azt hittem elállítottam vmit de ugyanaz....előre is köszönöm a segítséget.
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #21265 üzenetére
Neked minek írjam meg te úgy is jobban tudod? Meg külömben ismég egyszer minek írjam le, A Másik PÜ-t a másik fél engedéyle nélkül nem lehet meg osztan. Alapszabály! A Keepver85-től kérdeztem, kérdesd meg a HSZ-amiben leírtam. De azt magad se hiszed hogy az LG szutyok a Sonyról vagy a Motoroláról az LG-nek
(#21276) murdoq
Nem küld az semmilyen vissza jelzéseket, A Sonynak nem tesztrom van kint és abban is van "Android Operációs rendszer" és "Android rendszer"
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz murdoq #21281 üzenetére
Ment egy PÜ azt forgalmazza. GSM hálózatot használsz? Meg szerinted az összes gyártó aki az ICS kiadta annál mindegyiknél meg van ez, az Android operációs rendszer és a hivatalosak is statisztikát készítenek?
[ Szerkesztve ]
-
darvin555
tag
válasz kriszpontaz #21279 üzenetére
sikerült ezer köszi a választ és a segítségedet !!!
-
darvin555
tag
válasz darvin555 #21286 üzenetére
mégse oldódott meg a probléma még mindig nem tudom lehúzni az értesítési címet de csináltam egy képet hogy miaz a jel a bal felső sarokba valaki ha tudja és a megoldást is akkor légyszíves segítsen köszönöm.
http://kepfeltoltes.hu/121117/2012-11-17-18-07-22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
-
darvin555
tag
válasz kriszpontaz #21288 üzenetére
újra raktam a romot bekapcsoltam beírtam a pin kódot és már ott volt alapból a bal felső sarokban ez a quickmemo vagy mi és próbáltam lehúzni de nem sikerült egyszerűen nem jön le az értesítési sáv pedig tök jó a rom gyors szép meg minden de nem tudom használni az értesítési sávot...
-
kriszpontaz
veterán
Úgy néz ki megvan az android OS túlzott adatforgalmának az oka. Szinte minden ICS fórumon beszélnek róla, telefontípustól függetlenül. A probléma okozója a google fiók automatikus mentésében keresendő. A beállítások alatt ezen funkció kikapcsolása megoldja a problémát. Az is igaz hogy csak a wifit terheli, de ez lehet az oka a túlzott merülésnek. Kikapcsolom, egy próbát megér. A beállítások alatt a biztonsági mentés és visszaállítás menü alatt van.
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #21290 üzenetére
Godlike79
A probléma okozója a google fiók automatikus mentésében keresendő. Ezt a Fiókok és szinkronizálásánál lehet kikapcsolni?
De miért a Quick memot akarja lehúzni Statusbar van neki egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #21293 üzenetére
Csak a google címtárban lévő neveket mentsétek le mert törli. Köszi szépen igaz nekem csak pár Kb-volt Meg lett közben csak olvasni is tudni kellene.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Az a gond, hogy azt én már romtelepítéskor kikapcsoltam, pontosabban be sem kapcsoltam. Bár akinek ilyen több száz MB-okat forgalmazott ott előfordulhat éppen hogy az a fő okozója, de szerintem még ezen kívül is van valami gond a rendszerrel. Már csak azért is mert ha egész nap ki van kapcsolva a WiFi akkor is az Android Operációs rendszer a fő fogyasztó, csak akkor éppen nem forgalmaz (annyit).
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #21295 üzenetére
Bocs, de most telepítettem újra és be van kapcsolva, tehát ki kell kapcsolni.
-
pumukli23
senior tag
Jó válasz, de itt főleg beállításokról és szöveges tartalmakról van szó. Szerintem pár nap alatt ez nem igazán generál több száz megás adatforgalmat.
-
bubus66
nagyúr
válasz pumukli23 #21297 üzenetére
Miért neked a GoolePlay mentéseid nem a Google szerveren vannak?
Igaz én meg írtam a murdoq meg meg mondom őszintén nem foglalkozok vele.
Válasza pedig itt van.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #21299 üzenetére
(#21299) Godlike79
Így van ahogy le írtad, meg találtam amit kértél Linuxos változatot kell még?
(#21297) pumukli23
az összes alkalmazásodat a google fiókba menti, ha nem oda mentené hogyan tudnád vissza állítani még a névjegyeket is a google címtárba menti[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest