Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy LG 50LF652V típusú készüléket és boldogságos tulaja vagyok immáron 4 teljes napja. Sokat jártam utána, pontosan milyen TV lenne az ideális választás és a 2 nagyobb megfizethető márka közül, végül remélem jól döntöttem. A TV-vel alapvetően meg vagyok elégedve, de ez a webOS 2.0 kicsit talán butácskának tűnik nekem. Valamiért azt reméltem, ennél többet tud. Jól látom, hogy pár beépített alkalmazáson kívül gyakorlatilag semmiben nem nyilvánul meg, hogy okos? Azt leszámítva, hogy dlna-n kezeli a filmeket. Egyik ismerősömnél kipróbáltam egy 42"-os 3D tv-t és neki volt valami menü ahol mutogatott ilyen 3D bemutatófilmeket, meg elért egy csomó kisfilmet. Nálam pl ilyen menüpont sincs. Firmware-re azt írja, naprakész.
Azon a pár letölthető alkalmazáson kívül el lehet még érni más alkalmazásokat? Esetleg erről a webOS-ről valami jó leírást tudna küldeni valaki? Igazából valamiféle jukebox alkalmazás érdekelne (pl. Plex) amivel nem csak egyszerűen megnyitja a NAS-on lévő mappákat és kiírja a film file nevét, hanem letölti a filmhez tartozó metaadatokat és borítóképet, majd szépen kirakja egymás mellé a borítókat és úgy tudok válogatni a filmek között. Létezik erre valamiféle megoldás ami nem media player? Csak mert azt nem régen eladtam, mondván nincs már rá szükségem.
Esetleg valami jó tanács a TV-vel kapcsolatban van valakinek? Gyakorlatilag semmilyen beállításhoz nem nyúltam, mindössze rádugtam egy gigabites LAN-ra és NAS-ról nézem vele a filmeket és ámulok a képén.
A válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
-
Mana86
tag
válasz freeknight #67469 üzenetére
DLNA-n kiválóan játszik filmeket és ha a felirat neve megegyezik a film nevével, akkor automatikusan társítja és lejátssza a feliratot. Smart Share-ben az eszközöknél látszódnia kell a DLNA képes eszköz nevének és már tudsz is tallózni benne. Egyetlen eddig számomra ismert hátránya, hogy nem tudsz beletekerni, illetve 2x és 4x -es sebességgel tudsz tekerni, ami meg elég lassú egy másfél órás filmnél. P0rn0nál kifejezetten hátrány mikor végig kell nézni amíg megszerelik a csapot vagy kihozzák a pizzát. 3D tesztnél evidens, hogy kipróbáltam, nagyon kemény. Lényeg, hogy a DLNA funció, mint olyan, rendben működik csak valami szebb megoldást szeretnék.
-
Mana86
tag
Kicsit rákattantam erre a DLNA-n borító-betöltős bullshit-re és kicsit utána néztem neten. Ugye PLEX nagyon nem fejleszt LG-re, de van egy alternatíva rá. Simon J. Hogan írt LG-re is Plex-et, de át kellett neveznie és PLAYz lett a neve. Na a lényeg.
Itt a weboldal. Itt azt írja, hogy elérhető az LG Application Store -ban. Gondoltam rákeresek neten az Application Store-ban és meg is találtam £3.01 -ért. A weboldalon viszont a letöltéseknél, le lehet tölteni. Nem teljesen értem így a dolgot főleg, hogy a TV-n az alkalmazásoknál meg sem jelenik. Ha kifizetem érte a 3 fontot, akkor hogy fogom használni a TV-n?
Másik kérdés, hogy a weboldalról letölthető .ZIP -et, hogyan tudom telepíteni a TV-re?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
Mana86
tag
Sziasztok!
Alapból nem kaptam Magic Remote távirányítót az 50LF652V -hez. Ha veszek hozzá egyet fog működni vagy azért nem kaptam hozzá gyárilag mert a TV nem képes kezelni?
-
Mana86
tag
válasz freeknight #67533 üzenetére
Köszönöm srácok!
Igen, itt valóban azt írják, hogy elő van készítve rá a Tv. Neten az AN-MR600 már kb. 9000huf -tól elérhető. Szerintem akkor beszerzek egyet hozzá.
Egyébként mennyi előnye van azt leszámítva, hogy tudom hang vezérelni a TV-t? Ezzel esetleg bele tudok tekerni egyből a filmek feléhez akár? Vannak kifejezetten erre a távirányítóra játékok? Kell egyáltalán nekem?
[ Szerkesztve ]
-
Mana86
tag
Azt én értem. Csak azt írta, hogy ha böngészőben állítja be akkor miért mások az értékek a TV-n. Gondoltam hátha van a TV-nek egy webes UI-ja, ahol lehet configolni. Vagy akár az LG saját oldalán beállíthatod és a TV szinkronizálja az ott megadott értékeket. Ez elég cool lenne.
-
Mana86
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni ebben az LG Content Store dologban? A TV-n alig látok letölthető programokat, miközben a weboldalon milliószám hemzsegnek. Lokésön a TV-n Magyarországra van állítva, emiatt lehet a probléma? Ha a http://gb.lgappstv.com/ oldalt nézem, ott rá tudok keresni a Plex-re, és ott is van, ebből én arra következtetek, hogy a TV-re is le lehetne tölteni (végre). Viszont a TV-n meg sem jelenik.
Kérdésem, hogy ha átállítom a TV-t lokésönt GB-re, akkor le tudom tölteni a Plex-et, vagy új regisztráció szükséges hozzá? -
Mana86
tag
válasz huncutka1029 #68665 üzenetére
Köszönöm! Otthon kipróbálom.
-
Mana86
tag
Sziasztok!
Kész, megakadtam a TV-vel. Níd help plíz!
Oké, szóval valamiféle médialejátszót próbálok keríteni a TV-re. NAS-on már fut a Plex, már csak a TV-re kellene valami. 3 opció merült fel. Plex, Xplay, Playz. Plex-hez plexpass kell, így jobban járnék a PlayZ-vel vagy az XPlay-yel amikhez csak egyszer kell fizetnem. Ezzel nincs is baj, kifizetném érte a pár eurot, de...
...egyik program sincs fent a Content Store-ban, legalábbis ha Magyarországot állítom be lokésönbe. Oké, átállítottam UK-ra, beléptem a Storeba, vásárolnám a programot DE (már megint de...), azt írja, hogy erről az e-mail címről nem vásárolhatok UK store-ban vagy valami ilyesmi... Valaki segítsen mert párom lassan kivágja az erkélyen a TV-t, annyit sz@raxom vele.
XPlay-nek feltettem USB-s változatát, ámbár csak egy hónapig lehet használni és már csak 10 napom van. Amúgy arra van valakinek magyarázata, hogy Xplay-ben tudom tekerni a filmet, SS-ben viszont nem. Feliratok hozzárendelése is változó van, hogy Xplay-ben van felirat, SS-ben meg nincs, hangsávokkal is ez a helyzet. Tök kaotikus.
Válaszokat előre is nagyon köszönöm!
-
Mana86
tag
válasz blakey #68889 üzenetére
Köszönöm a gyors választ és segítséged! XPlay-t az általad linkelt oldalról, a leírásnak megfelelően "telepítettem" a TV-re, mégis azt írja a bal alsó sarokban, hogy "Demo expires in 10 days". Lehet nem olvastam el megfelelően valamit?
Hozzáteszem XPlay csak akkor működik, ha a TV-n be vagyok jelentkezve a saját fiókomba ami azért gond mert júpíszí a szolgáltatónk és van, hogy napokig nincs net (no comment), így meg Xplay sem működik.Kipróbálom a PlayPMS-t is, hátha...
-
Mana86
tag
Sziasztok!
Még mindig szívok ezzel a média player dologgal. XPlay-ből csak DEMO van, ami 3 nap múlva lejár, PlayPMS-nél csak a config oldal jön be a TV-n, ahol a servert kell megadnom, de hiába adom meg, nem lép ki a config menüből. Én szívesen meg is várásolnám XPlay-t, vagy PlayZ-t, de képtelen vagyok rá mert a nálam elérhető Content Store-ban egyik retkes program sem jelenik meg és hiába állítom át a helyet UK-ra vagy bármire, nem tudom megvásárolni mert külön be kell regisztrálni. Még ezt is megtenném, de nem engedi mert nem tudok telefonszámot megadni, mert nem lehet kiválasztani, hogy Hungary +36.
Nem értem mire jó az, hogy bizonyos szolgáltatások nem elérhetőek itthon. Már kezdem bánni, hogy nem fos Samsungot vettem... Ez a support röhej...
A sima www.lg.com/hu/tamogatas/mylg-bejelentkezes# oldalra be vagyok regisztrálva, de az épp arra jó, hogy működik vele a TV...Kérlek, segítsetek a programok vásárlásában vagy valami használható media player telepítésben mert kihullik a hajam.
-
Mana86
tag
válasz mastodon #69477 üzenetére
Tegnap sikerült kinulláznom az XPlay számlálóját. Visszaállítottam a TV-t gyári beállításokra mert valamiért nem volt jó a UPC-s kártya és gondoltam hátha megoldja. A UPC-s problémát nem oldotta meg, de XPlay legalább nullázva lett, szóval megint van 30 napom.
Próbáltam iPhone 4S készüléket meg az LG TV Plus alkalmazást összelőni a TV-vel mert reménykedem, hogy telefonról lehetőségem nyílik gépelés funkcióra ha olyan helyre kattintok, de valamiért nem sikerül a kettőt összelőni. TV LAN-on, telefon WiFi-n, de egyazon hálózaton. Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest