Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Vagy csak szimplán váltasz a feliratok közt és amennyiben nem változik a felirat, visszatekersz pár mp-t és máris megy, ahogy már korábban is le volt írva, így nem kell feleslegesen mkvmergezni.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Akkor raksz hozzá külön, de akkor se kell mkvmerget használni, mert felesleges.
Biztos azért, mert már ez is jó párszor meg lett válaszolva.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Beolvasta rendesen a belső mellett a külsőt is.
-
huncutka1029
addikt
nincs új a nap alatt A teljesség igénye nélkül, néhány javaslat, közte az általad is említett MKV merge, vagy toolnix-os megoldás is.
Jó nyomon jársz! Csak alcsony az ingerküszöböd. Edényke nem rossz ember, csak nem kell sértésként felfogni a kommentjét.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Zirowe
nagyúr
Ha azt mondjuk, hogy nem, akkor gyorsan visszaváltod?
Az utólagos önigazolásnak nem sok értelme van.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Neohero
tag
Az engem is érdekelne mert a beépített LG tv lejátszójának a feliratkezelése nem tetszik. Szeretnék a feliratra bordert tenni hogy látható legyen de azt csak az XBMC-vel tudnám megoldani ami sajna nincs az LG storeban.
Plex-el (playz) meg lehet oldalni?
Ilyenre gondolok: [link]
-
sweetsour
tag
Én úgy tudom ez ugyanaz a PLAYz, egyelőre ingyenesen is elérhető, mivel mostanában került be csak az LG Store-ba, és ott is csak bizonyos országokba.
Itt van a fejlesztő fóruma: [link]
Amúgy én még nem próbáltam, de várom a tapasztalatokat, tényleg jobb lenne egy normális alternatív media player WebOS alá.
[ Szerkesztve ]
-
sweetsour
tag
Plex esetén lehet audio sávot választani? Én eddig úgy láttam, hogy az audio sáv váltás kizárólag az webOS-es LG tv lejátszójának bénasága miatt nem lehetséges...
vigyori78: Egyébként a 43926. hozzászólásban leírtam, hogy tudsz olyan MKV-t gyártani, amiben csak egy hangsáv van. Sajnos ilyenekkel kell szenvedni tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
Nem. Pl nekem a távirányítón nincs my apps gomb (simán néztem bár remote-on sincs). Mondjuk a smart gombra megjelennek az alkalmazások lehet arra gondoltál.(youtube,index stb) Utána a jobb felső sarokba az időnél nálam egy fogaskerék van meg egy usb. Az usb-nél ki lehet választani a pendriveot de a smartshareba visz át.
Megnéztem a saját oldalam applikácioim részbe oda se tette be. 1 hete van meg kb a tv szóval lehet én nézek el valamit.[ Szerkesztve ]
-
-
OldMike
őstag
Sajnos HDMI ügyben teljesen járatlan vagyok, de még nem találkoztam olyan hozzászólással, ahol HDMI-n vittek volna ki hangot aktív hangfalra, valamilyen DAC közbeiktatásával, ha egyáltalán van ilyen.
A távirányítás lehetőségének hiánya keservessé teszi a használatot.
Én is aktív hangfalra (Logitech 2.1) viszem ki a hangot optikai kimenetről. A tévénézésnél nincs gondom, mert IPTV-m van, az STB-n tudom a hangerőt állítani a saját távjával. Minden más esetben szaladgálni kell a hangerő gombhoz Ezért szokták itt ajánlani a házimozi erősítőket (meg persze a lényegesen jobb hangminőség miatt is).
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
Beni2360
félisten
Hát nekem csak sima sztereó átalakítóm volt és rákötöttem a régi ORION 5.1 hangfal szettre aminek a mély nyomója külön erősítőt tartalmazott és a Tv távval is ment a hang erősítés.2014 széria a tv-ém.
Természetesen az optikai kimenetre kellett állítani.Most egy LG hangprojektort használok amit természetesen a tv irányt és a saját távja is.
A TV hang ilyenkor természetesen nem szól. De a menüben is látni, hogy át van, kell állítva optikai kimenetre a hang, természetesen én csak az LB szériáról tudok nyilatkozni főleg,hogy nem tudom néked milyen a TV..[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
amtibacsi
aktív tag
-
OldMike
őstag
A linkelt eszköz leírása annyira szűkszavú, hogy a bemenetekről semmit sem ír. Az Orionnak csak analóg bemenete van, és úgy tűnik hogy a Geniusnak is. Tehát mindegyikhez kell az a 8K-s DAC. Ezt kötöd össze a tévé optikai kimenetével, a másik oldalán meg kivezeted a 6 RCA-t az aktív rendszer RCA aljzataihoz.
Az aktív rendszerek esetében még a fehér hollónál is ritkább az optikai bemenetes eszköz. Ezeket inkább a PC-hez készítik, azon meg nem jellemző az optikai kimenet.
42LM660S
-
OldMike
őstag
Igen, adott esetben ez a megoldás.
Lehet hogy tudod, csak biztonságból írom le: a tévén a digitális hangkimenetet Auto-ra kell állítani, a PCM esetében mindenképpen sztereó lesz, 5.1 forrás esetén is. Az optikai kimeneten semmilyen tévés audió beállítás nem érvényesül, csak az aktív szetten tudsz hangerőt, hangszínt állítani.42LM660S
-
Beni2360
félisten
Szia!
nekem is ott maradt az ORION 5.1 hasonló régi analóg cuccom, fáj is a szívem érte de olyan kevés az állíthatóság rajta, hogy egy LG 2,1 NB3530A hangprojektort vettem helyette és abban 5- 6 féle különböző hangmód közül lehet választani plussz basszus 5 féle és ha nem akarod a szomszédokat idegesíteni akkor a 300W elég lesz.Ezek az analóg cuccok nem adnak ki sorrund hatásokat. stb.
Nekem is volt átalakítóm de gyorsan eladtam.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát nekem a Junoszt TV-nél 1986-ban volt egy kis lyuk oldalt és ott tudtam váltani.
Neked milyen TV van? és milyen szoftverrel? mert e nélkül tanácsadás.Ps: USB vagy Wifi?
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TRob1
veterán
És eddig tudtad állítani?
Mert a tavalyi, LB-s modelleknél is csak 5 napja lehet hivatalosan, a legutóbbi frissítéssel.
A legjobb amit ilyenkor tehetsz, hogy amelyik filmnél nem elsődleges a szinkron, azt átfuttatod az mkvmerge progin kivéve belőle a másik hangot, vagy felcserélve a sorrendet (pár perc az egész - géptől és mérettől függ). Utána már a szinkronnal indul...
1) Hozzáadod a filmet
2A) Kiveszed a pipát az elől ami nem kell, és kiszedi belőle
2B) Változtatsz a sorrenden, melyik legyen az első(dleges)
- Természetesen a 2es opcionális, amelyik szimpatikusabb
3) Kész fájl helye és neve (maradhat is, akkor tesz egy 1est a végére)
4) Indítod[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Beni2360
félisten
Hát sajnos a LA készülékeknél nem tudom, hogy működik de én ezelőtt a MKVtoolnix progiba betallóztam a filmet, ott kivettem a nem kívánt hang és felíratok elől a pipát és elmentettem egy másik név alatt.Kevesebb lett a fájl mérete a kivett hangok miatt és egy másolási idő alatt kész volt. Ezt már csak a meghagyott magyar hanggal indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.