Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz #94529552 #80743 üzenetére

    Azért remélem, hogy ha már úgyis csak egy feles update, a 2016-os modellek megkapják.

    Közben egy hírben ezt találtam:

    webOS 3.5 will be available only on the 2017 OLED and LCD TVs that are scheduled for release this spring. LG generally refuses to update previous years’ models, which is why they are still running webOS 1.x (2014), webOS 2.0 (2015), and webOS 3.0 (2016). :W

    Rossz látni, hogy a TV gyártók mennyire nem értik, hogy az okostévé platformot csak komolyan lehet csinálni, mert egy rossz rendszer, ha nem adnak rá javítást, frissítést, teljesen lerombolhatja a márkanevet és legközelebb már más gyártó-tól vesznek TV-t a gagyi rendszer miatt. Inkább kötnének szerződést valamelyik "tv okosítót" fejlesztő céggel és az ő rendszerét használhatnák. Pl. az Amazon vagy Roku biztos szívesen berakná a saját rendszerét egy nagy tévé gyártó teljes palettájába. Azok pedig mérföldekkel jobbak minden szempontból mint ezek. Ezzel mindenki jól járna. A TV gyártónak nem kellene fejlesztőket tartani, kapnának egy nagyon jó rendszert, ami nem csökkentené, hanem növelné az eladásokat, a vevő meg örülne, mert nem 5-10 évvel ezelőtti technikát kapna egy üres alkalmazás/tartalom áruházzal.

    Lehet hogy magic remote-al bele tud tekerni, míg az alap távirányítóval nem? Nálam ahol megy az ugrálás, tekerés ott viszonylag kicsiket tudok ugrani a timeline-on, illetve 2x és 4x tekerés van. Ahol meg nem megy, ott semmi nem megy. USB-rőé nem próbáltam, csak DLNA-n keresztül, de ugye az a fő platform. A magic remote-al az egérmutató miatt minden video-ban tudsz egy bizonyos helyre ugrani?

    Btw. volt már arról szó, hogy az áruházban melyik appot érdemes letölteni? Én találtam pár orosz eredetű elég gagyi kinézetű valamit, ami nem is volt jó semmire, de nem néztem át az amúgy nagyon szűkös palettát. Kár hogy egy VLC vagy hasonló projekt nem találja meg WebOS-t.

    [ Szerkesztve ]

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák