Új hozzászólás Aktív témák

  • GEO001

    aktív tag

    válasz Roland76 #7325 üzenetére

    Nem akarlak rábeszélni, de sztem nem bánnád meg az LG választást.
    Ha a 3D látvány/ hatás érzet is meghatározó a cinema 3D előnyeire rákereshetsz a neten és valszeg a mérleg oldala mégjobban az LG felé fog nyomni.
    Azt azért hozzá kell tenni rögtön, hogy amit láttál az LG -nél, egy spécin effektezett promóciós demo anyag, ami a megfelelő marketing, PR része, így lehet az embereket könnyebben becsalogatni. Sajnos a való élet nem minden esetben igazolja, sőt inkább kevés filmnél produkálja azt a 3d-s látványt, amit ott láthattál. Inkább zömével az objektumok - környezet viszonyát mélységbeli érzékelésben definiálja, nem pedig a képernyőből "kiugrós" jelenetek jellemzik. De persze akad 1-2 nívósabb 3D-s alkotás, talán idővel majd beköszönt a kánaán is e téren.
    Az USB portról 1GB méretig, külső táplálással javasolt HDD használata.
    Én kipróbáltam a teljes értékű böngészőt, ez is jelenleg kompromisszumokkal (flash player) müxik, én nem vettem észre nagy visszafogottságot, nálam csak a kezelés problémás, mivel nem vettem hozzá magic remote-t, ill. más okos appz-t nem használok hozzá. Nálam azért van a PC és tablet. Most már elég sok appz letölthető, frissíthető az LG store-ról, de különösöbben ezekkel sem foglalkozom.
    Displayportról nem annyira szerencsés, mivel a TV HDMI szabványt támogat alapból, de mondjuk adapterrel is összehozható. hsbs, htab, mármint a 3d-s konténerek átmennek majd rajta, sajnos nagyobb felbontású médiáknál (FH SBS, field- sequential) már a gpu-d nem biztosítja a digitális jelek kiadását.

    "Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot

Új hozzászólás Aktív témák