Új hozzászólás Aktív témák

  • Roland76

    tag

    Sziasztok,

    ma végre eljutottam egy MM-be, hogy megnézzek egy LG LW5500-t működés közben (most kizárólag a 3D-s megjelenítésre koncentráltam), s azt kell mondjam, hogy megdöbbentően jó és hatásos volt a demo, amit láttam. Volt egy golfos jelent, ahol szó szerint a fejem rántottam el a labda elől, egy másik videóban pedig egy gyerekszobában lógtam a plafonról mindenféle díszek, az orromtól mintegy 20 cm-re, pedig 3 méterre álltam a készüléktől. Fantasztikus élményt adott, ellenben a mellette levő Samu D6500 igen nagy csalódás. Lehet, hogy a neonok zavartak be, vagy a film volt gyenge. (egy szigeten tűz körül táncoltak emberek, illetve víz alatti felvételeket mutattak) időnként teljesen elvesztettem a térérzetet, s mintha sima 2D-s adás ment volna. Ráadásul - bár villogást nem tapasztaltam - határozottan kellemetlen érzés volt és könnyezett a szemem, alig 2-3 perc használat után.
    Mivel tv vásárlás előtt állok és a D6500 illetve LW5500 hasonló tudású, azt hiszem a végső döntésemben ez fog fő szerepet játszani. Most a mérleg nagyon erősen az LG felé billen, remélem nem fogok benne csalódni :)

    Pár kérdésem azért lenne:
    a geeks-hu-s teszten még nem volt elérhető ehhez a tv-hez az LG Apps, gondolom azóta már működik. Jó valamire, használható?
    A böngészője tényleg annyira lassú, mint írják?
    Mekkora külső háttértárat képes fogadni az USB?

    És egy elég speciális kérdésem is lenne. DisplayPort -> HDMI kábellel használja-e valaki a tv-jét, s ha igen, akkor mik a tapasztalatok?
    A pc-s vga kártyámon 2 db dvi van, amit két monitor foglal el, viszont van egy displayport, s erre kötném a tv-t.

    Előre is köszi! Üdv

Új hozzászólás Aktív témák