Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Van valakinek LG BD660 3D blue-ray lejátszója? Vélemény privátban? Érdemes ilyet venni a tv-hez?
-
Zacsi7
csendes tag
Sound bar -t vennék. Ha valaki megválna a TVhez kapott cucctól.
Ajánlatokat privátban várom. -
Zolee0828
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, de teljesen amatőr vagyok a dologban...
A jövő héten jön meg a LG 42LM 620s Tv.
Digi Tv kábeles előfizetésem van, itt van lehetőség digitális vételre is elméletileg,... ugye ezt érdemes kérni?
Valaki látta az olimpiai közvetítést 3D-ben???
Tapasztalatok??!
A HD-s adások mennyivel lesznek jobbak? (tudom ez szubjektív)
Tapasztalatok??!
LG 42LM 620s Tv.
Elsősorban filmeket szeretnék nézni rajta ... egy Toshiba 3 usb-s 1TB-os 2,5"-os külső meghajtóról...
Milyen formátumban töltsem fel a HDD-re? meg kell osztani a meghajtót vagy látja a tv egyben???
Számítógéppel összekötve lövöldözős/stratégiai játékokra használja valaki, vagy erre mennyire jó?
Tapasztalatok??! Vélemények!Minden választ előre is köszönök!
Üdv.: Zolee[ Szerkesztve ]
-
MoKiLoK
csendes tag
válasz norbszt #17519 üzenetére
Szia,
Köszi, szóval a frissítéssel csak rosszabb lett a dolog. Egyébként én is írtam az LG-nek, nekem is azt mondták, majd a következőben javítják.
Egyébként minidlna-t használok én is, mert kevésbé terheli a routert, mint az ushare. Viszont nekem nem írt ilyeneket a syslogba, mint amit bemásoltál.
Amúgy van itthon egy Asus O'play-em is, azon eddig még nem próbáltam ki a dlna-t, most viszont megnéztem, hogy játssza le a streamet. És igen, lehet választani mind a nyelvek között, mind a feliratok között, tehát a DLNA server (minidlna) küldi a jelet. Ezek szerint tényleg a TV kliensben lehet a hiba. -
gulyasa
őstag
válasz Zolee0828 #17554 üzenetére
Digi kábeles előfizetésnél nem csak elméletileg, hanem gyakorlatilag is jön az összes analóg csatorna digitális változatban is - külön kérés nélkül foghatók, benne van a csomag előfizetésben.
Sőt kezdenek egyre több csatornát nem csak SD-ben, hanem HD-ban is adni.
Ha pl. Digi+ csomagod van, ami 57 analóg csatornát tartalmaz, ugyanakkor DVB-C tuneres készülékkel nálunk 106 digitális csatornát talál. mondjuk ebben benne vannak az tizenegynéhány, amely SD-ben és HD-ban is jön, plusz benne vannak a külön fizetős csatornák is (HBO pack).
Azt viszont megjegyezném, hogy a Digi volt - tudtommal - az egyetlen szolgáltató, ahol nem nem lehetett 3D-ben nézni az olimpiát.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
MoKiLoK
csendes tag
válasz blakey #17515 üzenetére
Gyanús nekem, hogy mégis csak a TV klienssel lesz a gond, mivel egy Asus O'Play-en simán tudtam választani a nyelvek és feliratok között, amikor azon is a DLNA klienssel streameltem. Sőt, ahogy írták is, a régebbi firmware-el a TV-n is lehetett választani.
Hááát, őszintén, nem nagyon bízom az LG-ben, hogy a közeljövőben ezt a hibát kijavítják.... -
lordmynher
csendes tag
Sziasztok!
Lecseréltük a régi CRT tévénket mert megadta magát és vettünk egy 37ls570s tv-t és amikor hazavittük és beüzemeltem (gyári beállításokra) akkor asszony azt mondta, hogy zavarja és fáj tőle a feje (pedig nem is 3D). Elég sokat mászkáltam utána vittem teszt anyagot USB-n, de én ilyet nem tapasztaltam, ezért is döntöttem ez mellett. 2,7 m-ről nézzük a UPC-s digitális adást egyelőre SD-ben.
Szóval most olyat keresek akinek hasonló tv-je van, a gyári beállítástól eltérően van beállítva. -
HIJ
őstag
válasz lordmynher #17559 üzenetére
Nekem a gyári beállításokkal könnyezett a szemem. Lejjebb vettem a fényerőt és jobb lett...
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Segítséget kérnék. LG 42LM620S
1. Amint szeretnék egy LG fiókot létrehozni (hogy applikációkat tölthessek le), beírom az e-mail címet, megadom a jelszót 2-szer egymás után, ezután rányomok az ok-ra, és erre jön egy hibaüzenet, kis felkiáltójellel, hogy "Ellenőrizze redundáns e-mail üzeneteit!". És nem enged tovább. Mi lehet ez? És hogyan orvosolható?
Az lg.hu-n regisztrálva vagyok, de mikor belépnék, akkor kiírja a tv, hogy hibás azonosító/jelszó, és menjek az lgappstv.com-ra, ott meg országot kell választani, és Magyarországot nem tudom kiválasztani...2. Tegnap vettem egy ilyen beltéri antennát. Rákötöttem a tv-re, de csak az RTL jött be, és az is élvezhetetlenül zajosan. Elvileg a lefedettségi térképen pont a beltéri-kültéri zóna határán vagyunk, ezért próbálkoztam, csak egy dolog zavar, az antenna leírásában, méghozzá ez: "Kompatibilis az összes aktív antenna kimenettel (5V) * rendelkező DVB-T készülékkel"
Az LM620S ugye aktív kimenettel rendelkezik? (Ha nem az lenne még az RTL sem jött volna be, nem?) Nem értek én ezekhez, a tv leírásában meg nem nagyon találtam erre adatot, bár elég későn volt már tegnap..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Watt25
veterán
válasz kmarci25 #17562 üzenetére
Az első témához csak annyit tudok hozzászólni, hogy én is szívok valahogy ezzel, szerintem lényegében Magyarországról nem lehet teljes mértékben elérni az LG store-t.
A második témához két dolog. Az egyik, hogy gyanús, hogyha "zajosan" jön be az RTL, akkor az nem digitális, hanem az analógot fogtad be, tehát nem jól csinálod. (DVB-T csatornákra keress.)
A másik, hogy fusd át ezt és ezt az írásomat.
Illetve még egy dolog: az antenna leírásánál az aktív kimenetre vonatkozó dolog jelentése az, hogy a TV-nek ki kéne adnia az 5V-ot az antenna bementén, hogy az antenna erősítője működhessen. Ehhez a TV-ben az Antenna erősítés-t kell Be állapotba állítanod. (De attól még igaz, hogy nem jól hangoltad be a TV-t, ne analóg adókat keress.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
gulyasa
őstag
válasz kmarci25 #17562 üzenetére
Akkor én meg az 1. témára válaszolok.
Ne számítógépről regisztrálj az lgapps.com-on. Az csak akkor lenne szükséges, ha fizetős tartalmakhoz akarnál hozzájutni.
A tévé premium menüjében regisztrálj egy másik - még nem foglalt - felhasználónévvel.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
kmarci25
veterán
válasz Watt25 #17563 üzenetére
Először is köszönöm! Másodszor: igen, ez a zavaros kép nekem is gyanús volt, hogy digitális hogyan lehet zajos. Átolvastam a két linket, amikből már okosabb lettem. A helyzet az, hogy 2 emeletes társasház 1. emeletén vagyunk, de sajnos az ablak ÉK felé néz, a torony pedig ÉNY-ra van. Akkor az írás szerint nincs túl sok esély a vételre. (A környék családi házas, tehát nincsenek magasabb épületek.)
Ezt az Antenna erősítés Be lehetőséget hol találom? Van ilyen egyáltalán az LM620S-en? Mert lehet venni tápkábelt az antennához, de venni nem akarok, otthon meg nincs olyan aljzatú elfekvőben. Próbálgattam hangolni, 3-féle jelet keresett, a második a rádió volt, a harmadik a tv - ez volt a neve (ott találta az RTL-t), az első nevére nem emlékszem. Első kettőben nem volt találat, a harmadikban a már említett.
Egyébként érzékelte az antennát, tehát a bemeneti listában megjelent a zajos adás. Nem tudom ez jelent-e valamit...gulyasa: Köszönöm Neked is!
Ha tv-n próbálok regisztrálni, akkor jön az "Ellenőrizze redundáns e-mail üzeneteit!" felirat. Két e-mail címmel is próbáltam (a második tuti nem foglalt), semmi. Egy ingyenes alkalmazást akartam csak letölteni, hogy kipróbáljam, mégis milyen ez. Nem létfontosságú, de basszus, ha már ilyen a tv, akkor kihasználnám. Azért még megpróbálom egy "szűz" email címmel is."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
gulyasa
őstag
válasz kmarci25 #17565 üzenetére
Nem ismerem annyira az idei modelleket, de az antennaerősítő bekapcsolás biztos ott lehet mint a tavalyiakban:
Home - BEÁLLÍTÁS - BEÁLLÍT menü: "Antenna erősítő"A zajos adás azt jelenti, hogy analógot fogott.
Digitálist meg sem nagyon találja, ha nincs jó jel. Amúgy is, ha közben vételi problémák vannak DVB-T adás nézésekor, akkor állókép, kockásodás vagy a nagy semmi szokott lenni - de ez már azután, hogy egyszer be voltak fogva az adások.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Tibcsi32
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő helyzettel kapcsolatban! Aki tapasztalt hasonlót vagy van valami ötlete kérem írjon!
Nos 42 LW5590 tv ről lenne szó! Kb 2 hónapja vettem észre pattogó hangot a tv hátulja felől! Kezdetben nem tartott sokáig,betudtam a hőtágulásnak,melegedésnek stb,és akkoriban nem is csinálta minden bekapcsolás után!
Most ott tartok hogy állandóan pattog,és kb 50-60 perc után hagyja abba! Bár előfordul hogy csatorna váltás esetén még ez időn felül is pattan !
A pattogó hang kb fél,- egy percenként hallható!
Van ezzel kapcsolatban valami ötletetek, esetleg tapasztalatotok?
A szervíznek még nem akarok szólni mert nem szeretném ha az ünnepekre esetleg tv nélkül maradnék!
Ja még annyi hogy a lakásban mindíg kb 20-23 fok van tehát nincsenek szélsőséges hőmérsékleti értékek!
Eddig nagyon szerettük ezt a készüléket most viszont már nagyon idegesítő a dolog és bevallom már nem annyira szívesen kapcsolom be!
Köszi mindenkinek! -
ron8
senior tag
Sziasztok!
A Truemotionnal kapcsolatban lenne egy kérdésem. nekem nagyon bejön ez a "gyorsított" kép, de az a baj, hogy mindig belassul majd begyorsít, tehát nem folyamatos, és így mindig azt nézem film közben h na most milyen... ez így "normális", tehát ez egy idáig kifejlesztett technológia, ami eddig ennyit tud, vagy esetleg van olyan beállítás/frissítés ami orvosolja ezt??[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Egy amatőr kérdés,a TV DVR funkciója működik külső HDD-re,ha a jelet STB-ből kapja HDMI madzagon és nem antenna bemeneten keresztül?
-
gulyasa
őstag
válasz #16729600 #17572 üzenetére
Nem.
Kizárólag antennáról a digitális tunerrel vett adást tudják a tévék rögzíteni.Szerk.: Melyik szolgáltató? Az STB-d nem tud felvenni?
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
törölt tag
válasz gulyasa #17573 üzenetére
UPC Direct a szolgáltató olyan HD-t tudó beltérikkel amikben nincs DVR lehetőség,épp most futottam egy kört az ügyfélszolgálatukkal. A geny@ üzletpolitikájuk az természetesen,hogy nem adnak párosítatlan kártyát harmadiknak,sőt az előfizetést sem lehet átkonvertálni direktkártyás függetlenre.Szerződjek full áron az új szolgáltatásra,vagy használjam az elavult ósdi szar STB-jüket a hűségidő végéig,mert ők pont leszarják,hogy a tisztelt ügyfélnek milyen műszaki igényei lennének. Pfffff
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz #16729600 #17574 üzenetére
Mivan?!
Ha DVR-es beltéri kell, azzal nem felfelé módosítasz? Tehát egy ezressel meg kellene emelkednie az előfizetésednek, azt kész. A rendes UPC-os topikban volt ilyesmiről szó.
Vagy tényleg szar az üzletpolitikájuk, vagy tudatlan volt az ügyfélszolgálatos. Vagy jobban megnézve, az a DVR-es beltéri nem tud HD-t, olcsóbb is. Tehát lefelé módosítasz, amivel felmondod a hűségidős szerződést.
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
törölt tag
válasz -=RelakS=- #17575 üzenetére
Tudtommal,még nincs forgalomban az upc directnek,hdmi-s dvr képes stb-je,de szóljon valaki, ha rosszul tudom Amúgy meg a cél az lenne ,hogy kib@szhassam végre a tök felesleges áramzabáló STB-t,meg a szintén tök felesleges plusz távot a kukába végre.Minek kellenének ezek amikor tudja a TV-m sokkal jobb minőségben is ezeket a szolgáltatásokat?Arról nem is beszélve,hogy a Tv beépített DVB-S tunerja nagyságrendekkel jobb, mint ezeknek a hulladék ipari műemlékeknek...
UPC-nél lefelé módosítani akkor lehet max,ha tényleg lesz világvége 21.-én,akkor 20.-án megengedik egy napra
[ Szerkesztve ]
-
PeGaTi
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket kérem. Készlethiány miatt sajnos már csak két TV közül tudok választani, 47LM670 illetve 47LM671. Miben tér el a két típus műszaki tartalom és szolgáltatás szempontjából? Sajnos az LG honlapján fellelhető specifikációs összehasonlító táblázat egyes sorai annyira hiányosak hol az egyik, hol a másik típus rovására, hogy lehetetlen objektíven összevetni a két készüléket.
Árban kb. 24 ezer Ft-tal drágább a 671s. Megéri az árkülönbözetet?
Köszi előre is a segítségeteket!Az élet nem habostorta...
-
Sanyabá
senior tag
LW sorozatú tv-m van . Milyen program kell ahhoz, hogy notebookról tudjak DLNA-n filmet nézni.?
Tudom hogy valamikor volt erről szó, de az már régen volt.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
gulyasa
őstag
válasz #16729600 #17574 üzenetére
Megértelek, nem ellened vagyok, de...
Mikor is kötötted meg a jelenlegi szerződésedet?
Szerződés/hűségnyilatkozat szövegét nem olvastad el? Pl. hogy mit vállaltál az aláírásoddal?
Ha benne van a szerződésben vagy a szolgáltató ÁSZF-ében (amit a szerződés aláírásával szintén elfogadtál), hogy pl. hűségidő lejárta előtt csomagot csak felfelé módosíthatsz, akkor szavad nem lehet rájuk...A box-ok áramfogyasztását meg hagyjuk, nem olyan sok az.
Egy asztali számítógép is önmagában a többszörösét eszi - főleg a mostanában használatos 500W vagy még nagyobb tápokkal, a ház meg telezsúfolva HDD-kkel, nagy teljesítményű videokártyával, stb, órákon/napokon keresztülbittorrentezés... Ó bocsánat, "virágboltban" vásárlás...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz PeGaTi #17584 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem ér annyit a dizájn, de ha ugyanarról a boltról van szó, lehet, hogy az egyiket csak drágábban tudták ők is beszerezni, pl. kereslet/hiány miatt, bármi oka lehet, de azt nem szeretnék ők benyelni - habár jó magyar szokás szerint biztosan van mindkettőn elegendő hasznuk...
-
törölt tag
válasz gulyasa #17583 üzenetére
Nézd egy szolgáltató akinek díjtartózás nélküli régi ügyfele vagyok, ugyan legyen már annyira rugalmas,hogy figyelembe veszi a kedves megrendelő technikai hátterében bekövetkezett változásokat.Az UPC-nek ugyan nem halál és tök mindegy,hogy milyen műanyag darabkát (kódkártya ) ad?Semmilyen anyagi hátrány nem érné,ellenben lenne egy elégedett ügyfele.Az egész művelet pár percbe telne.Az is megérne pár gondolatot,hogy miért kényszerítik rá árukapcsolással az elavult és fillérekért vett ipari romokat az ügyfelekre.
-
blueboy_HU
tag
Xbox eladó... Érd PÜ-ben
-
rudolf13
csendes tag
Sziasztok!
Kérném szépen a hozzáértők segítségét!
47LM620S és 47LM660S között vacillálok.
Szerintetek, ha kizárjuk a külsőben rejlő különbségeket, mely TV lenne az optimálisabb választás ha a fő szempont a minél jobb képminőség, (mint 2D mint 3D források megtekintése közben) elérése lenne?Gondolok itt arra ha pl az egyik tv-ben jobb panel rejtőzik, a (számomra) rejtélyes 100Hz-nem 100Hz kérdésre sem sikerült még egyértelmű választ találnom, és úgy unblock megéri e a 660s a +pénzét? kérdezem ezt mert a 620s a maga 230k-jával is már a lélektani határaimat súrolja .
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Az okosok hülyéskednek, a hülyék okoskodnak...
-
gulyasa
őstag
válasz #16729600 #17586 üzenetére
Egy tökéletes világban ez így lenne, de akkor is a szerződés a mérvadó.
Régi ügyfél, új ügyfél, teljesen mindegy.
Voltam olyan szolgáltatónál, ahol mindig csak az újabb és újabb ügyfelek kaptak minél jobb ajánlatokat új szerződés megkötésekor, a régieknek meg néha csurrant cseppent valami, de inkább semmi. Ott is csak a felfelé módosítás volt a lehetőség, vagy hűségidő kivárás. Ez az általános eljárás.Ha ennyire nem rugalmas a cég, akkor nincs más lehetőség, mint kivárni a hűségidő végét és váltani a neked megfelelő csomagra vagy otthagyni őket és átmenni másik szolgáltatóhoz.
Még egyszer elismétlem. A szerződést te írtad alá, tudtad, hogy mit vállalsz - mert (elvileg) elolvastad.
Amúgy meg ezt hogyan okoskodtad ki, hogy "Semmilyen anyagi hátrány nem érné,ellenben lenne egy elégedett ügyfele."
A 84 csatornás Direct+ csomag havidíja 3490Ft. Az "álmod", a 84 csatornás DirektKártya havidíja 2990Ft.
Szerinted?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
törölt tag
válasz gulyasa #17590 üzenetére
Mindig elképedéssel vegyes megdöbbenéssel veszem tudomásul, amikor is valaki a milliárdos bevételekkel bíró multit védi a kis fogyasztóval szemben és érvel mellette.
" Amúgy meg ezt hogyan okoskodtad ki, hogy "Semmilyen anyagi hátrány nem érné,ellenben lenne egy elégedett ügyfele."
A 84 csatornás Direct+ csomag havidíja 3490Ft. Az "álmod", a 84 csatornás DirektKártya havidíja 2990Ft.
Szerinted?"Erre az a válaszom,hogy az UPC ÁSZF-je nem egy az univerzum alapvetéseit magában foglaló áthághatatlan törvénygyűjteménye.Példának okáért vezetői engedéllyel bármikor módosítható, volt már rá példa az ismeretségi körömben,ráadásul mint mondottam volt én szívesen fizetném ez eredetileg szerződött csomag díját a direkkártyára.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Kis infó morzsák.
Kérdés:
Tisztelt Ügyfélszolgálat!Érdeklődni szeretnék, hogy az LM620S típusú készülék aktív antenna kimenettel (5V) rendelkezik-e?
Továbbá segítséget szeretnék kérni, ugyanis az LG prémium szolgáltatásaira nem tudok regisztrálni. Ha a tv-n keresztül próbálok, akkor hibaüzenetet kapok: "Ellenőrizze redundáns e-mail üzeneteit!" A tv kéri, hogy számítógépen regisztráljak az lgappstv.com webcímen, ott pedig országot kell választani, Magyarország azonban nincs a listában. (Az lg.hu-n használt adataim ha beírom, a ksézülék hibás felhasználónév/jelszó hibaüzenettel nem enged tovább.)
Kérem segítségüket!
Válasz:
Tisztelt Ügyfelünk!Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
A készülék antenna kimenete nem aktív.
A bejelentkezésnél, a hibaüzenet megjelenésékor használja az e-mail ellenőrzése funkciót. Amennyiben erre egy Ok-t nyomunk, ha megfelelő az e-mail cím, a készülék regisztrálni fogja (gmail-es e-mail címet ajánlunk).
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
SZ_CS
csendes tag
Hello,
jó sok (fórum) utánaolvasás után 10 napja vettem az edigitalnál egy 42LM660ast.
3.5m-re van a tv, minden leírás és az itt írt vélemények szerint is ez a jó nagyság.
Mégis úgy érzi a család, hogy túl nagy...... Filmre tökéletes, de a tv-nél sok, egy
beszélgetős műsor olyan, mintha két víziló ülne egymással szemben.
(Valószínű kicsit éles váltás az eddigi 19 colos monitorhoz képest..)Úgyhogy ha valakit érdekelne kissé csökkentett, a sokat emlegetett webshop árához közeli áron, de mégis 5 év garival az jelentkezzen privátban.
Kösz
SzCs
[ Szerkesztve ]
-
Fang
aktív tag
-
kmarci25
veterán
Hát ez tényleg fura. Én/mi 2-2,5 méter távolságból nézünk egy ugyanekkora tv-t, és semmi esetre sem mondanám, hogy túl nagy. 3D-t, full HD-t néztetek rajta? Ott jön ki az igazi előnye a nagyságnak, nem a beszélgetős műsoroknál.
Én a helyedben feltenném internetes oldalakra (apród, vatera), karácsony előtt tuti rácsapnak. Illetve ha neten rendelted és jól számolom, akkor még pont ma lehetőséged van a 8 munkanapon belüli indokolás nélküli elállásra. Számolj utána, mert így visszaviheted a boltba (persze minden tartozék, doboz kell, és sérülésmentesnek kell lennie) és visszakapod a teljes összeget."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Cocos
tag
Amikor először vettem 42-es tv-t, akkor (ismerős volt az eladó és lehetőségem volt rá),hazavittem hétvégére egy kisebbet is.Egymás mellett néztem két napig.Még hányingerem is volt a mérettől.Aztán (mivel férfi vagyok)számít a méret a nagyobb maradt.3m-ről nézem és bánom, hogy az újnál nem vettem 55-öst.
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.