Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Egy Samsung LE40A786R2 tévém van jelenleg. Alapvetően meg vagyok vele elégedve, de enyhén szólva nem mai darab. Anyám CRT-jét kukáznám, odaadnám neki, magamnak meg keresni akarok egy jó tévét. :-)

    Egyik haveromnál láttam egy LG 42LM660S modellt, ami baromira tetszett. Jó volt a passzív 3D megoldás (eddig csak aktívakkal találkoztam ahhoz képest szuper), a net képesség és persze a design is. Elindultam TV-ket nézegetni, de végül nem tudtam dönteni, csak arra jutottam hogy LG lesz, a passzív 3D miatt.

    Szétnéztem a neten, találtam 660S-t számomra elfogadható áron a következő helyeken:
    Elektro Shop, PC Dream, Digital Szalon stb. Gyakorlatilag egy rakat helyen árulják bruttó 208.000 Ft körüli áron. Bekocogtam a Media Marktba, ott 259-ért akarták adni. Sokkot kaptam, azért 50.000 Ft különbségre nem számítottam. Mi a véleményetek, merjek venni a felsorolt shopokból? Tényleg necces lesz a garancia?

    Valaki aki tényleg ért a TV-khez megsúghatná hogy érdemes-e drágább LG modelleket nézegetni. Amire vágyok: FullHD (mkv, NAS-ról , PC-ről), Wifi vagy Lan, USB, Passzív 3D, jó minőség. Alapvetően tech bolond vagyok, de megvallom őszintén hogy évente kb. 2 órát tvzek magamtól. Jellemzően filmnézésre (PC-ről HDMI) használom most a tévém, de a csajom elég sokat ül előtte. TLC, AXN stb.

    Nézzek inkább más típust?

    Köszi a tippeket!

    Üdv: WG.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák