Új hozzászólás Aktív témák

  • toM517

    aktív tag

    Nagyon tetszenek amugy ezek az LG 3D TV-k, gondolkodom, hogy egy ilyenbe ruhazak be, de nem igazan tudok donteni...
    harom szeria kozott vacilalok, ezek a:

    LM669S
    LM660S
    LM620S

    Tudom, hogy az elso kettohoz jar Motion Remote meg van bennuk Wi-Fi is beepitve, nameg az a franya kava ami olyan vonzoan,...nincs:)
    Megerik ezek a plusz hozzaadott extrakon kivul a felarat, mert talan kibirom mindketto nelkul, de kesobb ha annyira viszketne a kezem be tudnam szerezni barmelyiket. Inkabb a teljesitmeny, kepminoseg tekinteteben lenne erdekes a szamomra.
    Fontos, hogy ha mar 3D TV-t veszek tudjak is rajta gond nelkul ilyen tartalmakat lejatszani. Vannak ugye helyek ahonnan le lehet tolteni tobb tiz gigas FullHD-s 3D filmeket mkv kiterjesztessel, elvileg mind a harom tipus le is tudja jatszani ezeket USB-n at kulso hordozorol es mashogy is. A leginkabb az erdekelne, hogy ki tudjak-e aknazni a film elonyeit es elvezetes 3D elmenyt nyujtanak-e.
    A masik dolog amin nem tudok dulore jutni, hogy kell-e nekem a 42"-es, kb 2.5 meterrol neznem a TV-t az agybol, de mar gondolkodom egy ilyen felszereleserol is az agyam melle es akkor egyszeruen behuzom magam ele es megdontom a 32"-es TV-t. Nagy dilemma ez tudom, kerlek segitsetek meghozni egy olyan dontest amit valoszinuleg ti sem bannatok meg a helyemben.:D

    Nameg tudom, hogy ez LG topik, de en mas gyartok termeketol sem vagyok elzarkozva, szoval ami a csovon kifer, nem ragaszkodom hozza, ha ar-ertek viszonyban van jobb alternativa is.

Új hozzászólás Aktív témák