Új hozzászólás Aktív témák

  • Batu3

    tag

    válasz Croft-21 #108878 üzenetére

    Köszi a válaszokat, reflektálnék többetekre egy hsz-ben.

    @Croft-21 köszi, tudnál írni egy típusszámot, mennyiért vesztegetnek egy ilyet kb.? Mükszik amúgy rendesen, stabil a vétel, jön akár HD-ben is?

    @WhiteAngel89 ránézek jobban, de abba a tudatba voltam, hogy ingyenes adásokat nem lehet ott live-ba nézni.

    @rainman72 köszi, abba voltam, hogy van erre egy külön HDMI :D Csak a soundbar-t és a TV-t akarom vele összekötni, szóval megzavarodtam kicsit.

    @Dantosz, @mrptomi Nálam egy Sony XZ1-gyel megy tökéletesen, nálam adott a gigabit-es net, illetve egy Tp-link AX20-as router, arra tudok esetleg gondolni, hogy nálatok net sebesség vagy wi-fi kapacitás hibádzhat. De persze simán tévedhetek is, no offense, csak akkor mi a jó égért nem megy rendesen érdekes.

    Amúgy egy jack elosztóval elvisz így két fejhallgatót is, örülök ennek az opciónak mert tartottam a tv-n a jack dugó hiányától, bár oda akkor egy jack hosszabbító kellett volna, úgyhogy jobb is ez így. Csak figyelni kell, hogy ne piszkáljuk a telefont/kábeleket, mert akkor előfordulhat, hogy megröccen a hang.

    Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV

Új hozzászólás Aktív témák