Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rayoliviero #98 üzenetére
Koszi, kezdem leszedni.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pusihusi
addikt
válasz rayoliviero #102 üzenetére
Köszi a linket most tölti orrba szájba, amit megnyitottam linkeken ott is elkezdte tölteni
Üdv. Feri!!
-
torreador22
senior tag
válasz DroiDMester #50 üzenetére
Gyári rommal?
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
pusihusi
addikt
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Van arra esély hogy a g3 eco mode portolható g2-re?
Illetve új dm rom-ban mi az a reboot shell?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz pusihusi #106 üzenetére
Böngészőből próbálod? Az mindig meg fog szakadni.
Megadownloader az nem fog.
Megás letöltéshez mindig ezt kell használni, ha nagy a fájl mérete.Szerk: Na, örülök neki. Majd írj, ha kipróbáltad.
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
IORootal rootoltam korábban a telefont.
Az istennek se megy fel a TWRP
20F-en vagyok.Mit rontok el ? Csak a gyári Recovery jön be.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
AutoRec-el felment. DE mostmeg a MIUI kitkat telepítése el sem indul.
Megy alul a csík, aztán ennyi.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
schferenc77
aktív tag
Megint twrp-s kérdés: van kkét folderem, benne a két twrp-vel létrehozott mentés. Rákopizom pendrive-ra, próbálok twrp-ben restore-t nyomni, és nem látja az adott mappát. Ha twrp-ben a file managerbe megyek, akkor látszik a mappa, és a benne lévő *.win file-ok, de a restore menüből nem elérhető, csak egy full üres oldalt mutat (még a mappákat, meg az up levelt sem listázza ki.
-
Athaualpa
csendes tag
válasz DroiDMester #50 üzenetére
Én visszatettem a 3.4sLite romodat, azt éreztem baromi jónak..aztán szépen belaktam, majd tusolás után - tényleg csak kiváncsiságból - mértem egy 39597 pontot antutu5-tel. Nem vagyok a szakma nagy mágusa, de ez nekem tökéletes!!! :-)
-
Athaualpa
csendes tag
Nem ismerem az optimus g3 romot, de asszem Gazsi00 használja és elég jó véleménnyel van róla. Kamera nekem megfelel, benne vannak ezek a slow motion meg uhd bohóckodások is. Akksi sztem nem rossz, nálam 2 napot kihúz, de vannak akik már próbáltak több romot, majd ők mondják a frankót. :-) Yoda 3.5 kernel van benne ha ez mond valamit... :-)
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
Sziasztok a Lamhoang nem jött be, reggelre csutkára merült, s nem találtam semmit ami merítette volna
Üdv. Feri!!
-
schferenc77
aktív tag
válasz schferenc77 #113 üzenetére
Na, meglett a megoldás: készítettem egy új mentést twrp-ben az üres telóról, az létrehozott egy mappaszerkezetet, abba win alól bemásoltam a korábban lementett mappát, és így már szépen vissza tudta rakni a mentést.
Más: annak mi a legegyszerűbb módja, hogy egy 4.4-es rom után egy 4.2-es JB-eset rakjak fel? Továbbra is az smseimmel küzdök, és az az ötlet, hogy a backup program által támogatott rendszerre visszatöltöm az smseket, készítek egy mentést olyan progival, ami támogatja a KK-ot is, és utána visszarakom a DM4.0-át, vagy OptimuG3-at...
Szóval csak annyi a teendő, hogy az összefoglalóban leírt kdz frissítést elvégzem egy JB-s kdz-vel, vagy valami másra is figyelnem kell? Ha megvan a kdz frissítés, akkor eltűnik a root és a twrp-m? -
Corgan82
aktív tag
Itt van valamilyen újabb MIUI ROM akit érdekel. Működő letöltési link a 4. hsz-ben.
-
Mankó
veterán
Dori 6.4.1-hez tudtok egy linket adni?
-
Snoop27
őstag
Gazsi00 kollega eme hozzaszolasaban linkelte, hogy miket erdemes torolgetni, remelem hasznosnak talalod. De csak ovatosan.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
Parancsolj, gorgess le a D802-hoz es ott talalod.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rayoliviero #102 üzenetére
Mar tegnap feltettem, de nem volt idom visszajelezni.
Nekem ezek a g3-as romok akadosak.
Barmelyiket teszem fel, ez a konkluziom a g2-es romok utan.
Igy most mar vissza is tertem dm romjahoz... 6.1-es dori kernellel mesesen fut!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Snoop27
őstag
válasz szabo.norbi #131 üzenetére
Szerintem a 2 file-ban biztosan talalsz olyat is ami a stock romban is megtalalhato, s nyugodtan torolheted (ertelemszeruen csak azt, ami neked nem fontos).
(#128) Mankó : szivesen
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
DM ROM-ból már DM eltávolította a szemetet, ahhoz nem fontos már hozzányúlnod.
OptimusG3, amit érdemes kibelezni.
Eltávolító van gyári ROM-hoz is Xda-n.
HUTCHDB: Ez a Lamhoang a legrosszabb G3 ROM, akad, lassú, egy rakat hiba benne. Még a Supersu-t is külön flashelni kell.
500 MB szemetet kellett belőle törölnöm.
De visszatettem az Optimust, az gyors, a Cloudy is gyors , csak abban a hívás minősége rossz.[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Feltoltam a Dori 6.4.1-et, erezhetoen jobban megy a telefon. Beallitasok: Fauxclock nalam nem megy, a Trickmodban ha megprobalom alulfeszelni a procit, akkor 2 percen belul lefagy a telefon. Nalatok mi a helyzet, vagy ti mashogy feszelitek alul?
-
schferenc77
aktív tag
válasz schferenc77 #119 üzenetére
Sracok, valaki erre a JB downgradere? Nem szeretnem szetbarmolni a telot :-)
-
Mankó
veterán
válasz rayoliviero #137 üzenetére
Viszont hol tudom akkor megnezni, h tenyleg annyin megy a proci amit beallitottam, valamelyik cpu app mutatja?
A proci feszt is a trickmodba allitom, mert nem vettem meg a fauxclockot, akkor ugye le is torolhetem a Fauxot, vagy benne valami mas beallitas is? Dm 4 romjarol van szo.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Hogy aktuálisan mennyi feszültséget kap a proci, én olyan programot még nem láttam, nem is érdekelt soha.
Ha beállítottam az alulfeszt, akkor onnantól kezdve minek ellenőrizgetni.Letörölheted, felesleges úgy, ha nem működik.
DM ROM-jában vannak progik amúgy, amivel a CPU-t tudod nézegetni: CPU-Z, SpyCPU, CPUMaster. Nézd meg, melyik mit mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
-
Snoop27
őstag
válasz Gaberking #144 üzenetére
Es velemenyed szerint a jatekok akadni fognak emiatt, vagy nem befolyasolja az alulfesz?
Trickstermod-ban pontosan hol kell atallitani? Koszi elore is.[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
válasz schferenc77 #138 üzenetére
Elvileg DM offline frissítőjével megoldható a dolog, az összefoglalóban le van írva, az "automatikus offline frissítő" bekezdést keresd meg.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
Athaualpa
csendes tag
válasz rayoliviero #137 üzenetére
Én trickster mod-dal csináltam, de ez valami furcsa verzió lehet, mert csak 25-ös lépésekben tudok változtatni.
Szerintetek az létezik, h -50re állítottam, és gond nélkül lefutott az antutu 3x is? -
hard74
senior tag
Feldobtam én is a LamhoangG3 Final(dalvik default)-t.Rögtön ment is rá az LgBackup,az OptomusG3-ról készült mentéssel.Nálam nem lassabb,mint az optimus,és eszméletlen jól néz ki a blue téma.Cloudykernel 1.4-et tettem fel.Eddig semmi bug.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest