Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Sziasztok!
Én is most vettem egy ilyen tabletet. Csináltam rajta egy factory resetet, újraindult a készülék, törölt minden adatot és a beállításokat, majd megint újra indult, de azóta a Lenovo képernyő után egy karika forog körbe körbe, látszólag dolgozik a tablet de már több mint 20 perce nem ment ezen tovább. Kifagyhatott vagy ennyire sokat kell dolgoznia a factory reset után?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
Ez a skype hibája...valamennyi androidos eszközömon a skype az egyetlen ami készenléti módban elmegy alukálni, hiába hívnak vagy küldenek üzenetet semmi. Csak akkor aktív ha időközönként megnyitom a skypeot vagy megnyitva hagyom. Ismerőseimnek ugyanez a baja a skype-al.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
Én is feltettem de ugyanezen problémával nem találkoztam. Ma reggelig töltőn volt 6 óráig. Majd beraktam a táskába, majd mikor haza jöttem olyan este 6kor 94%-ig merült készenlétben az aksija. Tehát nálam nem merül vészesen, akárhogy is számolom 6 % kb 12 óra alatt. Nem lehet hogy valamilyen progit tettél fel ami a háttérben működik és dolgoztatja a tabletet?
-
Thusor
őstag
válasz spiritex #2091 üzenetére
Én úgy tudom hogy megy már rendesen 4.4-en. Az utolsó előtti frissítéssel rendbe tették a dolgot. A mostani frissítéssel pedig a hangon is javítottak.
-
Thusor
őstag
válasz spiritex #2093 üzenetére
Elég halk volt a hangszóró, elég rossz hangja is volt valamint nekem néha nem volt hajlandó megszólalni csak ha újraindítottam a tabot, de nekem ez a hiba már nem jelentkezik az új frissítés óta.
-
Thusor
őstag
válasz #73029888 #2095 üzenetére
Titokban én is remélem, de nem tartom valószínűnek. Sajnos ez a tab a lenovo legalja. Nem hinném hogy 4.4.2-nél feljebb mennének. Már az is fantasztikus, hogy nem hagyták a fenébe az egész tabot és még mindig érkeznek rá frissítések amivel a hibákat javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest