Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
3 napja van nálam a Vodafone-tól vásárolt Lenovo Ideapad 3-t.
Win 11-el és 1 partícióval. Szeretnék még 2 partíciót.
A leírások amiket találtam nem pontosak vagy nem win 11-hez vannak.
Van javaslatotok, hogy milyen módon tudnék partíciót csinálni?
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
válasz Lalikiraly #15136 üzenetére
Én a múlt hónapban vettem, nekem is 31 hónapot írt.
Valahol van módosítási lehetőség. Elküldtem a számla másolatát, 1 nap múlva 36 hónap lett a garancia. -
Zsocy155
őstag
válasz Lalikiraly #15142 üzenetére
Érdemes. 24 órát ír az oldal és valóban, másnap már 36 hónap volt a garancia idő.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok! Kellemes Húsvétot!
Azt veszem észre, hogy a laptopom [Ideapad 3] amikor kikapcsolom, rendesen kikapcsol. Amikor melóból hazamegyek másnap, felnyitom és be is kapcsol mielőtt bármihez hozzányúlnék.
Van ilyen alapbeállítás, hogy felnyitásra bekapcsoljon?Köszönöm szépen a segítséget!
-
Zsocy155
őstag
Úgy látom, hogy jó laptopot választottam az Ideapad 3-al.
10 napja egy hozzászólás nincs, hogy probléma lenne a géppel.
Mondjuk én is teljesen meg vagyok vele elégedve, főleg hogy egy több mint 10 éves T420 után olyan mint a villám. -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Ideapad 3 15ALC6 15,6", AMD Ryzen 5, 8GB RAM, 512GB SSD, Windows11, 82KU005JHV notebook-om.
Próbálom összekötni HDMI-n keresztül egy Samsung TV-vel, de nem akar összejönni. A tv látja, hogy valami csatlakoztatva van, de azt írja, hogy jel nincs.
Kell még valamit állítani a laptopon?
Korábban, az tv előző tulaja így nézett filmet a tv-n. Ugyanazzal a HDMI kábellel próbálkozom én is.
Köszi, ha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CSAK KIBONTOTT! Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro AN17-41-R8PP GAMER notebook - R7 7735HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 FHD notebook - i7 1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest