Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz balint82 #56783 üzenetére
Nálam - és erről szólt szerintem a többiek gondolata is aki a másik irányból állt hozzá - az már negatív hozzáállás aki többet visz mint amire szüksége van. És emiatt mást már negatívan érint, neki jut, stb...
Az mindegy, hogy ezért mennyire dolgozik meg. Aki felkel hajnali 2-kor és lerabolja a webshopot az is dolgozik érte végül is, én nem kelek fel. A Tesco/Auchanból is baromi nehéz kitolni és hazavinni 2 tele bevásárlókocsinyi Legot. Szerintem a munka nem ad felmentést.
Tldr ezt a nézőpontot ahhoz tudnám hasonlítani amikor szülinapja van az egyik gyereknek az iskolában, kiteszik a fánkot egy tányérra, megrohanják a gyerekek és/vagy valamilyen sorban állnak mert 25-en nem férnek egyszerre a tányérhoz.
a, És ezután aki leghamarabb odaért (megdolgozott érte) az elvisz egy fánkot mert így korrekt.
b, Elvisz rögtön hatot, mert ő ért oda előbb, ez van. Vagy csak kettőt és még "jogos" is mert ő a legnagyobb darab az osztályban, mindenkinél éhesebb (ezért is ért oda előbb , páran lepattantak menet közben.)
Az esélyek meg egyenlőek voltak. Bár Pistike még meg se hallotta, hogy ünnepelnek mert a tornazsákját pakolta épp, Marika meg kint volt a mosdóban, most ért be az üres tányérra.@RapaNui1
Én most próbálok egy 1500Ft-os reward-ot jóváíratni pontokban mert lejárt. Nekem azt írták korábban, hogy ilyenkor visszaírják kérésre a pontokat. Ami logikus is lenne, mert ha pontokban hagyod akkor 18 hónap után veszik el. Nem sok értelme van rewardra átváltva ilyen gyorsan elvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest