Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tony21
tag
válasz balint82 #57141 üzenetére
Olyan készleteim nincsenek :)
Építeni meg úgy szeretek, hogy fogom a plasztikot a kezemben. Azt sem tudom, jellemzően milyen fajtájú alkatrészekből állnak, de majd megnézem studio-ban, persze kizárólag poénból, mert ezt a helikopteresdit nem lehet komolyan venni
Ennek egy előnye van, piszok gyorsan összeszórható egy kopter. -
Tony21
tag
válasz szombatitomi #57137 üzenetére
Jó ez a GWP nagyon, már sajnálom, hogy lecsúsztam róla ...
-
Tony21
tag
válasz szombatitomi #57146 üzenetére
Az alkatrészlistát átfutva ebből csak randa kopter lenne, olyan igazi
hajótöröttlégi katasztrófát szenvedett -
Tony21
tag
válasz HUN_Sector #57202 üzenetére
Egy normál méretű heli túl sok alkatrészt nem szív fel, sok maradna felhasználatlanul, az meg pazarlás
A Mustang is 1000+ darab, aztán ez sem vett fel 500-at sem:
-
Tony21
tag
válasz timar88 #57277 üzenetére
Letisztult forma, különösen az ajtó feletti két ablak tetszik
Pad nem magas kicsit?#57146 szombatitomi: Múltkor írtad, hogy Ray-ből helikopter ... megnéztem kicsit jobban studio-ban, minden alkatrészből ami fontos lenne, csak 1db van ... így csak egy ilyenre futotta (de legalább ez is repül ) :
-
Tony21
tag
válasz szombatitomi #57302 üzenetére
Köszi, kicsit színes, de ez van a dobozban ...
Pedig volt már [link]
De akkor legyen
31058 Klingon Vor'cha:
31058 (dínó) illetve 40463 (nyuszi) Klingon Bird of Prey:
-
Tony21
tag
válasz Derron #57340 üzenetére
Szét szoktam szedni őket, csinálok belőlük helikoptert, megpörgetem a rotort és tádááá, a por elszáll (még mielőtt valamelyik mókamiki írja le ).
Van egy pumpás puha szőrű ecsetem, fényképező érzékelők, objektívek tisztításához való, azzal szoktam időnként átmenni rajtuk.
-
Tony21
tag
válasz HUN_Sector #57528 üzenetére
Igaz, inkább Lego.
Nagyon randa ez a 3in1 banya, de maga a készlet azért használható:
-
Tony21
tag
válasz HUN_Sector #57550 üzenetére
Van, innen letölthető: [link]
-
Tony21
tag
Köszi, nekem ez a Legózás ...
#57675 RapaNui1:
Most látom, az egyik mikroszkóp kétszer került bele, cserébe 1-2 dolog kimaradt ...
Tervezőprogram ... de jó lenne Ezek a gyerekszoba szőnyegén készültek ... jött egy ötlet, hogy most mondjuk fényképezőgép (természetesen analóg, hogy a hátulja nyitható legyen ), vagy működő Bobcat, vagy kormányozható chopper, aztán nekiálltam. Rengeteg dologból nem lett semmi, mert menet közben derült ki, hogy többet láttam bele az adott készletbe, mint amit a dobozban található alkatrészek engednek.
Jó kis agytorna, hogy kevés alkatrészből szülessen valami más, sokszor illegal megoldásokkal, néha széthullós vagy randa végeredménnyel, de csakazértis' meg lehet csinálni
Na meg a másik ami a kis készletek mellett szól, hogy kevesebb időráfordítást igényelnek (nem szeretek félbehagyni dolgokat).
Nem szívesen mennék a Lego-hoz, nekem ez hobby, szórakozás, tök jól kikapcsol.
Ha kényszerből kéne, az nem lenne szórakozás.
és nem csak helikoptert építek[ Szerkesztve ]
-
Tony21
tag
Köszi mindenkinek!
#57679 apholyon: volt már rá példa, hogy egyikből másikat ...
#57682 Mozaart: sok alkatrészből sem könnyű szerintem, ott meg a bőség zavara van ... AT-AT az egy komoly mérnöki munka, ez meg csak koca-kockaösszepattintgatás
Nincs Flickr, ez tényleg csak hobbi. Sokan csinálják ezt egyébként, hogy egy adott szettből minél többmindent, van aki ezzel pénzt is keres (ők jellemzően nagyobb készletekből építenek, ott már elég jó minőséget lehet elérni).#57685 wolfcsibe84: na ez ilyen tipikusan nesze nektek csakazértis helikopter építés volt
#57687 Dilikutya: régen nem is volt ennyiféle elem, rengeteg dolog volt a fantáziádra bízva. Változott a világ, a Lego most teljesen kiszolgál (több-kevesebb sikerrel), túl sok fantázia nem kell mikor egy építés végén élethű dolgokat kapsz kézhez. Nekem sem volt túl sok Lego-m gyerekkoromban, tényleg mindenből készült minden is
#57688 sb: nekem is ez a Legozás, másnak meg más, de jó ez így
Szabadidőm nincsen túl sok, bár most már jön a beülősebb téli időszak (sok HO az két éve volt, már nincs sajnos), majd meglátjuk ... tervek mindig vannak.
Polybag is jó kis kihívás, na ott aztán van alkatrészlimit! Nyomhatod a képeket felfelé30550 nyuszi óta szerintem nem is nyúltam polybaghez, pedig tényleg jó móka.
-
Tony21
tag
válasz Tyler Durden #57692 üzenetére
Dehogy esélytelen, csak csinálni kell. Kigondolsz valamit ami első látásra lehetséges, aztán próbálkozol (Yoda most emiatt seggbe rúgna), mikor tényleg mindent kipróbáltál és nem jön össze, megpróbálsz mást csinálni. Aztán a sokadik kis alkotásod után visszatérsz az elsőhöz és lehet, hogy ezek után már lazán összehozod.
-
Tony21
tag
válasz Dilikutya #57702 üzenetére
Csak azt tudom mondani, hogy kitartás, elsőre biztos nem lesz olyan, aztán majd egyre inkább alakul a dolog.
#57704 sb : kalózos polybag? Alig van benne valami, aztán milyen frankó partvédelmi üteget dobtatok össze
Erről szól a Lego ... meg a helikopterekről (nincs meg ez a polybag, új korukban a kis clip-ek talán megtartják a farokrészt, fáradtan biztosan nem) -
Tony21
tag
válasz szombatitomi #58092 üzenetére
-
Tony21
tag
Nekem is van sikerélményem ... még 2,5 éve készült el ez a föld alatti bánya rakodó (csuklós, működő kanállal) a 31087-es készletből:
Akkor meg akartam csinálni a dömper párját ugyanebből a készletből, de sehogy sem adta ki az a maréknyi alkatrész.
Tegnap eszembe jutott, nekiültem újra, most kiadta! Csuklónál fordul, dömper rész billenthető, tök jó érzés volt összelapátolni (második kép még nem renderelt) -
Tony21
tag
válasz Angelina87 #58230 üzenetére
Tedd, vagy ne tedd. De ne próbáld!
-
Tony21
tag
válasz sodokan #58694 üzenetére
Ez az adott készletből MOC világ sajátságos velejárója. Sok mindenből lehet sok mást csinálni, de kompromisszumos lehet a végeredmény (pl. könnyen atomjaira hullik, akár már építés közben is - technic MOC-ok előnyben ). Viszont ott a lehetőség, hogy módosíts rajta ... Te másként látod az egészet, biztos lesz olyan amire a tervező nem gondolt. Nekem pl. a Porsche nem tetszik, a Lambo igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...