Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
a jubileumi modular,
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Gabir
aktív tag
Alapból van, amit jobb szeretek a repűlőknél, de jó darabnak tünik!
És ha motorizálod is -
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #9853 üzenetére
bővebb info itten, dátumot még nem találtam, de sztem még idén
@update: nem lesz early access a vipeknek, január 1.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
LÁZ
Topikgazda
-
nagyúr
-
Freddy76
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
pont az benne a fantázia, hogy az épületek egyes részei hasonlitanak az eddig megjelent modularokra, legalábbis ez a marketing, de én azért látok benne némi igazságot
-
unclefucka
senior tag
A vízióm kezd manifesztálódni.
A Hétvégi kiruccanás -on kívül minden megvan a szettek közül.
A Hegyi kunyhó nagyon faja a maga 550 elemével, rengeteg részlete van.
A Móka a parkban zseniális cucc, rengeteg életet ad bármilyen diorámához.
A Furgon és lakókocsi pedig egyszerűen jól mutat és a kutyák is párban vannak. Az adventi kalendárium kibontása után hárman lesznek.
Máris elkezdtem kombinálni mindent mindennel. És a héten elkészül az első MOC is hozzájuk:
Igen, egy árnyékszék, budi, vagy pottyantós, ha jobban tetszik.
Az alapja a Szervizkocsi mobil-WC -je.
Már most két 48x48 -as alaplapnyi területet foglalnak el, ekkora területet becsempézni pedig nem kevés alkatrészt és pénzt jelent, úgyhogy ez még várat magára. Amúgy sem végleges még az elrendezés, de dolgozom rajta.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Djuree
félisten
vki akart venni flagshipet:
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Novics
senior tag
Zseniális, hogy sikerült úgy fotóznia, hogy nehogy egy éles pont is legyen a képeken.
Na igen, én is akartam írni, hogy a teljes "házsor" árából inkább autót vennék. De gondoltam ez szentségtörés lenne.
unclefucka Kép?
[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #9875 üzenetére
inkább vhol 100 és 150 között van a reális ára az 1x összerakottnak, anno asszem 70 környéke volt a bolti ára, és nagyon hamar vissza lett vonultatva. a kinti árak meg itt kezdődnek kb , 150nél...
-
xedos
addikt
9V-os lego vonat motor és kerekek plusz egy futópár mennyit érhet?
-
Throme
veterán
válasz unclefucka #9870 üzenetére
Babakocsis babát és anyukát lehet külön kapni? Mármint lego figurákra gondoltam
-
tvamos
nagyúr
Hat nem igy gondoltam a joarasitott keszletet... [link]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
unclefucka
senior tag
Kisbaba ebben az évben jött ki, van még egy fajta változata, melyet a 16-os számú gyűjthető minifigurák sorozatban lehet megtalálni egy bébiszitterrel egyetemben.
Illetve az új moduláris épületek szettben is található lesz egy, másik fajta babakocsival.Maga a babakocsi tulajdonképpen egyszerű, hétköznapi alkatrészekből épül fel.
Az anyuka felsője szintén új eresztés, a feje, a nadrágja és a haja viszont már korábbi szettekben is szerepelt.
Az apuka szerintem már elérhető külön is, alkatrészenként.Amúgy az egész szett minifiguráinak a variálására van külön ajánlás az építési útmutatóban és egy példa sor is.
Összegezve, anyukát össze lehet vadászni, max. más lesz a felsője, a babakocsit és fatert simán össze lehet rakni.
A baba viszont túl új, de legalább van saját elem-kódja, így van esély rá, hogy kapható külön, még ha nehezen is, szerintem egy kicsit még várni kell rá.
A privát véleményem, hogy a kék ruhás, elefántos előkés baba cukibb.#9873 Novics: Készül-készül, majd teszek fel.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Gabir
aktív tag
válasz unclefucka #9882 üzenetére
Elvileg kapható a kölyök
-
Pötyi
őstag
Van még egy másfajta bepólyált kisbaba, az squaw hátán.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
Throme
veterán
Igen, én is néztem, hogy szettekben elérhetők. Minifigurákat nem gyűjtöm, ezért nem venném meg a szettet, ugyanígy ezt a parkos szettet sem, ami 10k körül van.
Ebay-t néztem, ahol a papa-mama-pici és a babakocsi kb 5k-tól indul. Ebben a "szettet" a fehér ruhás kiskölökkel adják.
#9883) Gabir : tényleg! bricklinken is szétnézek, de ha ott is minden "alkotó" 1200 huf körül megy, + szállítás, akkor kb ebay-es árkanál vagyok...
köszönöm a válaszokat!
-
bobafett
tag
Lego store 20%-os akció indult ma, hátha valakit érdekel:
árlista -
Throme
veterán
Igaz csak 1 tételt néztem meg - ami érdekelne is - de tényleg olcsóbb máshol (másik 3 helyen)....
Valószínűleg itt is fölé írtak egy magasabb árat, majd áthúzták és készen van az akció....Csak rossz belegondolni, hogy valaki eddig 20%-kal drágábban vásárolt, ha nem nézett körbe, hol, mennyiért adják ugyanazt....
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
sajnos ez a magyar mentalitás. +20% aztán gyorsan -20% és kész az akció. látják sokan a nagy piros akció feliratot és már veszik is, pedig még úgy is drága és nagyon sokan nem nézik annyira.
külföldön érdekes tudnak rendesen akciózni...lehet azért mert ott nem mindenki akar 1 nap alatt meggazdagodni.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bobafett
tag
Bocsánat, annyira nem néztem az árakat, engem egyik készlet sem érintett meg most.
-
Djuree
félisten
konkrét példa. hozzánk a céghez jöttek alvállalkozók. kérdezték mennyit fizetünk. mondtunk egy árat. ááá ez kevés hát ők ennyiért nem hát így meg úgy. később megtudtuk másik helyettük elvállaló cégtől h 3x árat kínáltunk mint amennyiért csinálták volna, de ők 5x ár alatt nem vállalkoznak. lol bammeg, akkor haljatok éhen....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Gabir
aktív tag
Hja, ezek szerint nem kell a pénz.
mint én pár éve ÖNKÉNTESnek szerettem volna menni a városi Levéltárba dolgozni..
Nem volt munkám, gondoltam, elmegyek, aztán ha beválok pár hét után, talán felvesznek minimálbérre..
Hát alapból nem kérték..kérdezem ,hogy ennyire van válság, hogy az ingyen munka sem kell?
( nem mert túl sok az adminisztráció vele és inkább nem foglalkoznak) -
Freddy76
addikt
Meg persze azért sem, mert ha nem állsz alkalmazásban, akkor nem kérhetik számon rajtad a munkavállalói kárfelelősséget, meg a titoktartást sem. Egy önkéntessel nem csak a papírmunka sok, de komoly kockázatot is jelent a foglalkoztatása. Tehát ennek az éremnek van bőven egy másik oldala is.
A hazai Lego store-okat nem akarom védeni, de amúgy egyszerű a képlet: ha drágállod, ne vásárolj ott. Nem hiszem, hogy a gyors meggazdagodás reménye vezetné őket, igencsak meglepne, ha egy hazai store üzemeltetése olyan fenemód nyereséges lenne. Voltam Bécsben is boltban, ott, amíg sorban álltam a pénztárnál, blokkoltak előttem egy Porsche-t, egy bányagépet, egy UCS Hoth-ot, és többnyire mindenki több száz euro-t hagyott ott. Tízszeres forgalom mellett nyílván belefér több akció is. Emellett egy hivatalos store-nak sokkal több kötelezettsége van, mint egy mezei webáruháznak, köteles elsőrangú lokalizációt választani (minimum forgalmas pláza emeleti, tágas üzlete), gondolom, köteles a Lego-val terveztetni, vagy legalábbi jóváhagyatni a berendezést, bútorokat, feltételezem, egy sor dolgot központból kell beszereznie marha drágán, és meglepne, ha nem lenne még valami franchise-díj szerűség. Ezért cserébe megkapja kizárólagosba az exkluzív készleteket. Ezt nyílván nem fogja a külvárosi raktárral üzemelő, alkalmazottakat feketén foglalkoztató, adóval zsonglőrködő webshopok árán megoldani.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
unclefucka
senior tag
Igen, a baba így önmagában egy ezres, vagyis szvsz nem éri meg, amikor 850,- ért megkapod a bébiszitterrel együtt + állvány + cumisüveg.
#9887 Pötyi: Ennyi purdé azért nem kell.
#9888 Throme:: Ha a bébiszittereset választod, akkor megúszod 850,- ből. A gyűjthető minifigurák egyesével vannak.
És ha már a gyűjtői minifiguráknál tartunk, megosztom a tapasztalataimat.
A figurák darabja 850-1000 Ft körül alakul.
Ugyan "zsákbamacskának" találták ki, de ügyesen ki lehet őket válogatni.Szóval annyira megtetszett a kék ruhás baba (nem, nem is a bébiszitter), hogy elmentem a Westendbe, a LEGO boltba, ahol mondták, hogy persze van, tutira, mert most borítottak ki egy dobozzal, de nincs kapacitásuk válogatni, de "taperoljak" nyugodtan. Legalább nem néztek hülyének (az eladók legalábbis), hogy mi a fenét morzsolgatom a zacsikat.
Az vált be, hogy egy jellegzetes alkatrészt kell kitapintani a fólián keresztül, jelen esetben a cumisüveg az, ami összetéveszthetetlen. Fél órányi matatás után sikerült találnom. Aaanyiraa cuukiiiAmit még sikerült így beazonosítanom:
- A Túrázó hátizsákja
- A Mexikói zenész szombrérója
- A Természetfotós fényképezőgépe
- És a Bandita nyilaEgy kis ügyeskedéssel és nem kevés idő ráfordítás árán meg lehet találni egyből az összeset.
A túrázó még kelleni fog, mert illik az összképbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest