Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz apholyon #76557 üzenetére

    Az árszint is számít. Lehet olyan helyzet amikor rábólintasz. Egy figura áránál, hogy 1.5k helyett 3k lesz az nem vág földhöz ha nem sorozatban ez megy. És pl. a gyerek azzal nyúz... ott az elvet azért talán félre lehet tenni ennyi pénzért ha nem tucatjával veszed így.

    Egy 150-200k-s készletnél már fel sem merül bennem, hogy megvegyem csak azért mert 10 éves és ennyi az annyi. Akkor az sajnos olyan mintha nem lenne.

    A begyűjtésnél meg pont erről írtunk korábban is. Elvisz vki egy 20k-s Tallneck-et befektetésnek, közben meg ott van hetekig ugyanennyiért, bárki megveheti, meg még 20 boltban kapható... nincs probléma.
    Ha felszippantja és soha nem jutsz hozzá, vagy csak a félárú akciósakat viszik ugyanígy, nem 1db-ot hanem 20-at és tényleg nem jut, még utánajárással sem az már elég gáz.

    @umek
    Alzából amiket behúztam bontottként, van ami jobban néz ki. :) Nem bontott, nincs benyomva, a hibája a picit pöttyös festékhiba a dobozon, kb. egy ilyen asztalon elhúzás nyomai. Cserébe igen jó áron. Ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy tényleg meddig érdemes nézni a doboz állapotot. :) És végiggondolni, hogy ezért vitték vissza vélhetően.

Új hozzászólás Aktív témák