Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Throme #76542 üzenetére

    Valóban, nem azt akartam mondani :) A "független, kiegyensúlyozott" review hangsúlyozása manapság egy bevett marketing fogás. Én bírom Jang-ot, bár nem értek vele mindig egyet, de nagy általánosságban valóban kiegyensúlyozott a tartalom. Ami nem tetszik az a szembe helyezkedés másokkal és amit ez a promó sugall, ha ő a független, akkor más biztos hogy nem az.

    Én elég sok tech review-t nézek, és elvből nem kattintok olyanra ami szükségesnek érzi hangoztatni a függetlenségét. Pár éves rutinnal pontosan tudom ki hogy áll hozzá a dolgokhoz, van akitől fair összehasonlítást várok, mástól inkább egy szórakoztató prezentációt.

    Egy bizonyos szint felett a gyártói forrás egy eszköz, és nem "ajándék kötelezettségekkel". Akkor van hírértéke egy review-nak bármilyen műfajban ha az elsők között van, és ehhez így lehet a legegyszerűbben hozzájutni. Az mindenkinek a saját felelőssége hogy milyen stílusú és minőségű tartalmat gyárt belőle.

    A brandet elhagyó tartalomgyártók sztereotípiája is érdekes téma, belülről azért általában jobban látszanak az okok. Nyilván ha valakitől megvonnak valamit az nem lesz boldog és megpróbál tőkét kovácsolni belőle, a közönség szimpátiájára és a gonosz elnyomó multi illúziójára építeni általában kifizetődő stratégia.

    Ez már rettenetesen offtopic, lassan jön LÁZ és kigyomlálja az egészet :) Ha bárkit érdekel a véleményem a továbbiakban akkor PM.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák