Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Crus #74995 üzenetére

    Értem az okát. De ha én valamit szolgáltatni akarok az necces kifogás, hogy nem tudom/akarom csinálni. Ilyen alapon én is felhúzhatnám Paks 2-őt... csak nem annyira értek hozzá meg a lapátommal kevés lennék. De majd... egyelőre nem kérdezgessenek, mert sok a meló. :D

    @adalbert1
    Én most ilyenekkel sz*pok folyamatosan. Utóbbi 4 csomagból 2 hosszú hétvége előtt érkezett meg. El nem utaztunk, de volt program mindenfelé csomagátvétel helyett... Azt nem is tudom mit művelnek vele, ha zárt helyen van a Box, pl. 0-24-es Tescon belül, de épp akkor az is zárva. Gyanítom semmit.

    A maradék kettőnél meg talán H&M hozott alzaboxba valamiket aminél nettó 1.5 nap volt az átvételi határidő. Értsd: megjön csütörtök délután 14-kor pl. és átvehető szombat hajnali 5-ig. (Bónusz, hogy egy rendelést két csomagra osztottak, és már nem az első eset. Egy 40x50-es k* nagy doboz... és külön csomagban/szállítási időponttal egy 5db-os gyerek zoknicsomag. :D Még azt sem lehet mondani, hogy az átfutás minimalizálásra, mert 1-1.5 hetet kellett rá várni és a végén 1 napos eltéréssel érkeztek meg. Hajrá Föld!)

    @Throme
    Továbbra is erősen támogatandó ötlet, tök jó lenne! Épp ezért nem lesz soha. :(
    Még City-hez voltak ezek a parkos, vagy milyen szettek, amiben pár elemen kívül egy rakás minifig volt. Azok is tök jók szvsz, de más hasonlóra nem emlékszem.

Új hozzászólás Aktív témák