Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Warton #69891 üzenetére

    @Warton és Throme

    Egyetértek a leírtakkal. Nem tettem hozzá, de ez nekem is idegen használat. Ránézésre a videók (eleje) jópofa, igazi rc autó lesz a Lego modellekből, nem ilyen vánszorgó, béna valamik. Viszont láthatóan nem bírja a műanyag, anyagában sem, de nekem eleve nem Lego kompatibilis a kültéri csapatás sem, ha nem károsodna akkor sem erre van tervezve, szétesik, elveszik, karcolódik, tisztítani is necces, stb... beltérre meg valóban alkalmatlan. szóval ez inkább csak ilyen rácsodálkozás, de nem az én műfajom. A Buggy valóban elég beltérre (nincs meg de már megépítettük), esetleg amit korábban írtam, egy-egy működő 2 fokozatú váltó sokat dobna a modelleken, szvsz látványosabb lenne motorizált modellbe csak 2 fokozat, mint az álló kiállítási darabokba 7-8 sebesség. Azzal se lenne őrült gyors, maradhatna szoba kompatibilis. :)

    A másik az ára, rc autóktól elvonatkoztatva több hub+motor integrálva inkább érdekes nekünk. Bár ez is integrálható másik hubbal de egyszerűbb és sokkal olcsóbb 2 Technic hub - nekünk.

    Azért időnként szétnézek a piacon merre érdemes menni, ezért jött elő újra a buwizz is. Lego "ökoszisztéma", kisebb cuccok: akármilyen motor+vezérlők (pl. micro:bit), igazán kicsi, pl. Circuit Cubes, de kevésbé univerzálisak (nagyon jó kis vonat motorizálások vannak vele, ahhoz tökéletes). Most találtam rá, hogy rpi-hez is van dedikált Lego vezérlő ami így elég univerzális megoldást adhat... persze inkább komplex vezérlésre, nem rc-re (ráadásul tök olcsó).

Új hozzászólás Aktív témák