Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz kbalage2 #66637 üzenetére

    Írtam, hogy is-is, mert ha valami gond volt a készlettel, arról is volt szó. Ellenben nem egy, nem kető Lego nagykövet esetén (nem rólad van szó, autós tartalmat soha nem nézek, not my style) a problémák vagy egyáltalán nincsenek megemlítve, pedig még képen és videón is remekül látszik, vagy meg van említve, de rögtön el is van véve az éle, mintha a feje felett lógna Damoklész kardja.

    (Mivel nem tudom a tartalmaidban mikor és mi hangzott el, mennyire mertél kritikus lenni adott esetben, így ebből következtetni se tudok semmire. De most nem fogok ótós' rivjúkat nézni az tuti, mert azzal meg lehetne ölni.)

    Azt gondolom, hogy aki odáig eljut a Lego rajongásban, hogy rivjúkat néz rendszeresen, azokat szinte mind érdekli a kritika is, legfeljebb nem kapják meg és majd otthon fröccsen az arcukba a H2SO4.

    Az nagyon szerencsés, ha egy kritika egészen a fejlesztőig eljut, mert ha abban a hitben él, hogy minden a legnagyobb rendben, akkor egy hamis illúzióban tengeti az életét.

    Abszolút nem szerettem volna sztereotip lenni, tisztában vagyok vele, hogy ilyen és olyan rivjúer' is akad, de az elmúlt években még hozzám is jutott el pletyka(?), hogy xy azért került ki a körből, mert mert őszinte lenni.

    Az objektivitás szerintem igen is megoldható. Az nem szubjektív szempont, hogy nem pontosan illeszkedik, hogy nagyon gyenge lábakon áll, hogy látszanak hibák, hogy az ár nincs arányban a minőséggel, stb. Ezek nagyon is objektív szempontok.

    De ahogy Láz szokta volt mondani: Engedjük el. Ezennel el is engedtem.

    [ Szerkesztve ]

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák