Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Crus #66636 üzenetére

    Nem igazán értem, akkor most volt kritika vagy nem volt kritika? :) Mert előtte azt írtad hogy általánosságban nem mernek kritikát megfogalmazni mert a gonosz LEGO jujujj lecsap...

    Mivel én ebben pont benne vagyok és fogalmaztam már meg kritikát nem egyszer és nem kétszer ezért teljesen nyugodt lelkiismerettel elmondhatom - nem csap le. Az nagy LEGO-t nem érdekli a kritika. Az érdekli őket hogy tartalom szülessen, és utána az mint egy jó multinál le legyen riportolva, ennyi.

    A kritikában az a jó hogy ha van akkor az a baj, hiszen egy csomó embert nem érdeklik azok a nüanszok amik adott esetben téged igen, ők csak simán össze akarják rakni azt a király szettet. Ha meg nincs akkor fanboy vagy és félted az ingyen szettjeidet...

    Tudod kinek fáj a kritika leginkább? A tervezőnek. Ő is emberből van, és van aki nehezen viseli hogy rá van kenve egy rossz megoldás, ami egyébként lehet hogy azért született mert bele kellett férni a büdzsébe, vagy adott elemeket lehetett csak használni, vagy bármi ami rajta kívülálló ok. Persze az is lehet hogy csak simán rámondták hogy "jóvanazúgy", láttunk már ilyet is. Szerencsére van ellenpélda is, van akiket kifejezetten érdekel a kiritka (már ami konstruktív), sőt kérik, és ad absurdum még tanulnak is belőle!

    A LEGO reviewer meg nem egy kaptafára működő állatfaj. Van aki belerakja a melót és próbál a nagyközönség fejével/nézőpontjából is gondolkozni és úgy véleményezni a szettet, van aki meg egyszerűen rajong az adott témáért vagy szettért és rózsaszín szemüvegen keresztül mesél róla. Biztos van olyan is aki fél kritikus lenni, vagy nyalizni akar, nem tudom, de szerintem botorság generalizálni hogy márpedig mindenki így vagy úgy működik. Van aki a LEGO-tól kapja a szetteket, van akinek a nézők kalapozzák össze havonta rá a zsét, vagy éppen boltja van és igazából csak azt akarja promózni. Mindegyikre rá lehet könnyen húzni hogy miért nem lehet objektív, de a végén úgyis az adott egyéntől függ és nem attól hogy milyen módon jut hozzá a szettekhez.

    [ Szerkesztve ]

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák