Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz proci985 #54003 üzenetére

    Valószínűleg hogy ha ezzel találkozol először x év kihagyás után akkor megvan a wow faktor, de ha perspektívába rakod és megnézed az utóbbi 5-6-7 év Technic szettjeit, főleg funkcionalitás szepontjából akkor nagyon nem kiemelkedő, sőt. A 42077 Rally autót én spec nagyon szeretem és a Porsche erősen arra épül, de ha jól megnézzük akkor igazából a 42039 24 órás versenyautó is egész hasonló felépítéssel rendelkezett és abban is sokkal több volt mint a Porsche-ban.

    Az a baj a jelenlegi Technic tendenciával, hogy egy-két üdítő kivételtől eltekintve amiket említettem az előző hsz-ben, évről-évre szinte ugyanazok a megoldások jönnek elő, viszont egyre inkább lecsupaszítva, egyre kevesebb valóban technikai funkicókkal. Ez az 1:10 méretű autós vonal egy tipikus példája ennek, nézd meg hogy miket tudott a 42039 vagy a 42077, és ezekhez képest mennyire egyszerű belül a Porsche vagy a Ferrari 488.

    Komolyan még a 42127 Batmobile is ügyesebb belül, bár ott ugye nincs felfüggesztés viszont cserébe vannak friss működő egyéb funkciók.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák