Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajti

    tag

    válasz apholyon #53958 üzenetére

    Pedig megvettem volna neked, de mire írtam reggel, már elvitték... szóval nem kell kattognod rajta :)

    Dpd: Ha jönnek ás kapsz értesítést, akkor okésak, de feltűnően sokszor nem működik a rendszerük. nemrég írtam én is az esetem, egyszer jött sms az elején, hogy bekerült a rendszerükbe, onnantól semmi, mert az e-mailt valami miatt nem adta át a lego. Beszéltem velük (dpd) telefonon, a csaj mondta, hogy a rendszer szerint kiment az értesítés, mondom én meg látom itt a telefonon, hogy nagyon nem. Az meg, hogy aznap reggel értesítenek, hogy jönnek, te meg paraszt intézd úgy a napod, nehogy előre tudj tervezni, egy vicc.
    @Prendergast, köszi, én ezt kipróbálom, hátha úgy jobb lesz kicsit a kézbesítési arány :)
    Amúgy én is a csomagpontos átvételt preferálom inkább, autóval mindenképp jobb, de talán gyalog is. Általában van pár utcányira, és akkor mehetsz, amikor tudsz/akarsz, sokkal kényelmesebb, nem kell idegeskedne, hogy hol vannak már, nem tudsz otthon lenni, stb.

    Kövezzetek meg, de nekem ez az adventi SW készlet tetszik. Akik SW fanatikusok, vagy csak simán szeretik, nyilván sok komolyabb készletük, de én nem, nekem csak nosztalgia (mert az új filmeket a Rogue one és a Mandalorian sorozat kivételével hagyjuk) és arra szuperek ezek a micronál is kisebb űrhajók, hozzá a jópofa figurák.

    @backdraft81, a lángnyelvek nélkül tényleg sokkal emészthetőbb, bár nekem még így se az igazi, viszont a két figura a kiegészítőivel egyszerűen szuper, lehet, hogy miattuk megveszem :)

    Más: kiosztanék két nagyon-nagy piros pontot, egyet a kockavilágnak, egyet pedig kuntics topiktársnak.
    Kockavilágéknál még a jóáras Sanctumból rendeltem egyet, félre is rakták, de sajnos csak későn tudtam menni, és egy maradt, kicsit megviselt dobozú. Elölről nem volt gond, a hátulja volt kicsit megrogyva és az oldalai meghúzva. A nagyon kedves eladóhölgy fel is hívta rá a figyelmem, arra is, hogy nem tudja, mikor és jön-e egyáltalán, megkérdezte, elviszem-e így. Végül elhoztam, mert elviselhető volt az állapot. Viszont láttam egy hét múlva, hogy már van náluk megint, igaz, már magasabb áron. Leírtam az egész sztorit így mint, nektek, és bár csak egy hét múlva, de csodák csodájára kaptam egy válaszlevelet, hogy szívesen kicserélik, csak ne legyen bontott. Édesanyámat kellett megkérnem, hogy intézze, mert én nem tudtam időben menni, izgult is szegény rendesen, mert nem látja annyira, de jól kiokítottam. Szerencsére nem volt rá szükség, mert kérés nélkül végigmutatták neki a dobozt, és elmondták, hogy az oldala sajnos egyiknek sem tökéletes, mert ahogy egymás mellett állnak, kicsit összedörzsölődnek szállításkor. Más baja elvileg nincs, én még nem láttam, de szerintem nem lesz gond. Nem számítottam rá, hogy választ kapok, pláne pozitívat, itt m.o.- inkább valami olyanrahogy "tudtad, mi van, megvetted, akkor most mit akarsz", de nem. Nagyon pozitív csalódás.
    Kuntics kollégának pedig szintén nagy piros pont, igazán kedves volt végig a kommunikáció során, külön segített a postázásnál is, és olyan gondosan csomagolt, mint eddig senki más, sajnos az mpl-nek így is sikerült kicsit megnyomorgatnia a dobozt. Pedig gyerekek, ilyen háromszorosan betekert, pifuzacsival, távoltartókartonnal nagyobb dobozban, még belül is pufizacsit rakó, nejlonnal is rendesen körbetekert küldeményt én még nem láttam. Szóval a kolléga nagyon gondos és igazi úr :R

Új hozzászólás Aktív témák