Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz balint82 #53120 üzenetére

    Komolyra fordítva a szót:
    Most extraolcsó a benzin a 800-as szintekhez képest ahol már járt, de így is laza 1.5x szorzó van a 480-as hatósági ár felett.
    Csodák nincsenek. Most aktuálisan pl. egy 2x10-15km-es kiruccanás is mondjuk 1000 helyett 1500 arányaiban. Ennél kevesebbet drágul a szállítás ahogy nézem.
    Csak, hogy aktuális legyek, ez egy Auchan út nekem. Bár költségtől függetlenül nem tudom érdemes-e még kizarándokolni valahova ilyen későn ébredőknek. :)

    @LÁZ: 9500 a Store-ban az új SC. Minden S@H áron van kivéve ami drágább. Pl. láttam Delorean-t is 75-ért.

    @szombatitomi
    Szuper a leírás, a képek pedig kifejezetten igényesek és tök jó, hogy vannak folyamat közbeniek is.
    @Rapa, ez nálad is nagyon jó... lenne, de te túl sok készletet összeraksz. :D Veszélyes végignézni a posztjaid.

    A heli MOC is nagyon jó. Bár engem nem vonzanak a helikopterek de kifejezetten előnyös Technic oldalról amit eddig csak a munkagépekben láttam: több a funkcionális lehetőség. És az átépítési lehetőségeket is erősíti bennem amit nálunk már korábban is követendő iránynak írtam Technic vonalon.
    City-modular-WV vonalon inkább számít a design, színhelyesség nálam. És, hogy vmi nagyobb épülhessen több készletből. Technicnél pedig marad a funkcionalitás+újraépítés.

    Ehhez a múltkor itt kérdezett hiányzó alkatrészes-union listás izét is összeraktam (sikerült rebrickable-n megoldani). Nyilván sok mindentől függ, de az arányok miatt talán hasznos lehet másnak is. Egy szerintem közepes bázison (Offroader 500db, Mac Anthem 2600db, Tow Truck 2000db, pár kisebb készlet és némi plusz alkatrész+kerekek) kb. 27-30e Ft-nyi cuccot dobott ki 1db motorral együtt a következő 5 készlethez:
    Buggy, Porsche 911 RSR, Defender, Volvo 6x6, Extreme Adventure.
    Szerintem ez egész korrekt arány. :)

Új hozzászólás Aktív témák