Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz magickonfig #40224 üzenetére

    Köszi, rendeltem egyet, már egy ideje ez is a listán van. :)
    Elkezdtük építeni a bookshopot, az eddigi építési sebességünkből és a zacskók számából tippelve egy kényelmes 10 órát el fogunk vele tölteni.
    A bookshop melletti házat kezdtük el a gyerek kívánságára építeni, ő ugyan magában az építésben nem vesz részt, de egész jól eljátszik - tegnap pl. vendégség volt az alagsorban, a nagypapát és nagymamát meglátogatta Batman, Robin, Duke Detain, hegyimentősök, tűzoltók :))
    Viszont kellett nekem arra flexelni, hogy milyen jól csomagolt az emag, a gyereknek és az asszonynak sikerült egy kiöntött pohár vízzel elintézni a doboznak az egyik oldalát (el volt fektetve, és nem vették észre, hogy alá is befolyt, így az az oldal teljesen szétázott). Próbálom pozitívan nézni, hogy így talán könnyebben elengedem a dobozfetisizmust :D

    Valaki esetleg tudja fejből, hogy melyik modularok fognaki kifutni a közeljövőben? Most ahogy néztem piacon van az assembly square, rendőrkapitányság, corner garage - kezdem azt érezni, hogy jó lenne mindet begyűjteni és majd a közeljövőben megjelenőket is.

Új hozzászólás Aktív témák