Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz C4mp3r #30868 üzenetére

    Ez még nagyon képlékeny, kb senki se tudja hogy mit hoz a coppa sztori hosszútávon. Az biztos hogy ha valaki "for kids"-nek jelöli a videóit akkor masszív visszaesésre számíthat bevétel (és valószínűleg elérés) fronton is. Ráadásul ez magával hozhatja azt is hogy az ilyen témához köthető hirdetők is inkább más platformot preferálnak és akkor ezt mindenki megérzi, függetlenül attól hogyan jelöli a tartalmat.

    Az egy egészen más sztori hogy mennyire valid az a megállapítás hogy lego=for kids. Az egész YouTube vs. FTC történetben pont az a legnagyobb gáz hogy nélkülözi a konkrétumokat és a tartalomgyártókra van hárítva a döntés és a felelősség is, mindezt úgy hogy nincsenek konkrét irányvonalak megadva.

    Én spec. egy-két videómat leszámítva a nagyját nem jelöltem "for kids"-nek mert alapvetően nem ők a célközönségem. Csináltam egy (nem reprezentatív) felmérést az igazán nagy LEGO-s és egyéb csatornák között, az elsöprő többségnél szinte semmi se lett for kids. Úgy vagyok ezzel hogy amíg egy több milliós követőtáborral rendelkező roblox csatorna nem gyerektartalom, addig az enyém sem :)

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák