Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz wrrs #29388 üzenetére

    attól függ, hogy hova. nekem most a nappaliban van egy könyvespolc tetejének a közepén. mivel ezen kivül nincs más Lego kirakva, igy önmagában egyedüliként szerintem nagyon jól mutat. plusz egész jól körbetekinthető.

    ha felnézel netflixre tömve van ninjago szintű szuperhősös mesékkel a kinálat, igy erősen kétlem, hogy az jönne. szerintem a probléma ezekkel a lego filmekkel az, hogy bár a világot csodásan kitalálják és felépitik ez nem elég. mind a ninjago, mind pedig a második lego film története kb egy nagy nulla. mig a ninjago movie azért ha nem is sokat, de a családról mond valamit, utóbbi azonban nem szól semmiről és még kivitelezésben is tré lett. ez csak azért sajnálatos, mert készleteket tekintve szerintem a két ninjago modular a legszebbek közé tartozik, ahogy a fentebb összerakott/összeépitett/kirakott/megépitett Apocalypseburgnek se kell szégyenkeznie.

    a jövő évi kinálatról mikor jönnek infók? mégis itt az év vége és jó lenne tudni, hogy most lesz e castle téma vagy érjük be ezekkel a hülye szines trollokkal. kalózosnak ugye jön az ideas cucc, igy abban már nem is reménykedek.

Új hozzászólás Aktív témák