Új hozzászólás Aktív témák

  • fecosrac

    tag

    Tegnap én is feltettem a szűz telóra az új romot. Nem tudom ismert hiba-e (más leeco típus egyes romjánál tudom hogy igen), hogy az időzónát ha módosítani szeretném a defaultról, akkor a beállítások alkalmazás azonnal összeomlik, bezárul. Ergo képtelenség módosítani, csak manuális órabeállítást tudok csinálni.

    A másik észrevételem az 1S és a Le2 után, hogy közel sem olyan finom az ujjlenyomat olvasó. Az előbb említett modelleknél bármilyen hanyagul megérintem már nyit is azonnal, ennél viszont komoly precizitással és gyakran több alkalommal is szükséges megérintenem, hogy feloldjon a képernyő. Fura nekem, hogy egy szuperül működő dolog egy újabb modellnél sokkal kezdetlegesebb. :/

    "Készenléti fogyasztása gyakorlatilag nincs. Egész éjszaka ment (teszt folyamat) és csak 1%-ot merült reggelre. (Mindenféle takarékossági-mód nélkül. )"
    - Nálam sajnos nem ezt produkálta, pedig semmi sem futott a háttérben. 5%-ot merült az éjszakai 6 óra nyugalmi idő alatt a teló. Nem mondom hogy ez vészes, de gondoltam megjegyzem, mint észrevételt.

    Egyébként köszönjük a munkádat aureeel. :R

Új hozzászólás Aktív témák