Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz nuke7 #61717 üzenetére

"btw rengar top garen ellen a legviccesebb ever :DDD 10. percnél 0-3ban volt"

Hát nekem egész más a kapcsolatom a Rengar toppal akkor, mert meg is lepett, nem vagyok rutinos Rengar top elleni matchupokban és most nem magam miatt mondom, de tényleg nagyon jól is játszott. (egyébként tuti valami smurf lehetett)

Nálam az a rota amit leírtál már ott megdőlt, hogy konkrétan rá Q-zni nem bírtam Garennel, mert kiugrott vagy minionra vagy rám (miközben ütnék egy miniont) és mielőtt Q-zni tudnék már eltávolodott tőlem valamelyik képességével (sokkal gyorsabb volt nálam már lvl 2.-n) és visszakotort a bokorba. Szóval a pörgés szóba sem jöhetett, egyszerűen elfutott előlem a damage kiosztás után. Engem is meglepett, de konkrétan semmit nem tudtam kezdeni vele. Kipróbáltam azt is, hogy direkt bewardoltam a bokrot és bementem utána, de ott meg ledamagelt és el kellett menekülnöm.... totál sakk matt volt.... torony alatt farmoltam a Rengar ellen. Jungler jó messze el is kerülte topot, szóval róla ennyit, egész meccsen nem jött arra.

Ja még az jutott eszembe ez a Rengar top egyébként olyasmi lehet mint az Udyr: tehát nagyon ritkán látod, de ha valaki ezt hozza tuti OTP vele és ilyen 24-2 statban fog zárni.

[ Szerkesztve ]

• Yodamest

veterán

válasz nuke7 #61717 üzenetére

Illának az a baj nagyon nehéz dodge-olni a lélekhúzását, hatalmas hitboxa van annak a spellnek. Főleg egy meele hősnél mint Garen tuti fél centiről betalál vele és onnantól buktad a harcot gyakorlatilag. Nemtudom, bármilyen tankos vagyok (nem trinityt építek soha) egyszerűen elnyom rám egy Q,W,E kombót Illaoi és már fél HP-n vagyok, utána még megcsapkodja a lelkem vagy rámultizik és vége. Neki meg olyan sustainje van, hogy nem látszódik rajta sérülés.

Új hozzászólás Aktív témák