Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz tenaijo #66826 üzenetére

    Az amúgy is a legszélsőségesebb winem volt az elmúlt nem is tudom 50 meccsből, most tök jó hogy ezen rugózunk. :) És teszem hozzá úgy, hogy minden mérhető statban amúgy teljesen jó voltam, nem is értem hogy van helye itt ilyen kijelentéseknek, hogy nem kellettem oda.

    Ott különbözik a felfogásunk, hogy ti ezt úgy veszitek, hogy ha valaki vagy valakik jobbak voltak nálam, akkor ez egyenlő azzal, hogy én már semmit nem csináltam vagy nem kellettem oda. Míg én ezt úgy nézem, hogy attól még, hogy valaki jobb volt, az nem von le az én érdemeimből. Ez olyan, mintha egy focimeccsen mindenki a 3 gólt rúgó csatárt éltetné és mondaná, hogy hát a középhátvéd vagy a kapus nem is kellett oda, nélkülük is megnyerte volna a csatár a meccset. Ez amit most mondasz, hogy "de" ez pont ez. A Yone nagyon jól játszott, de én toltam fel neki az ösvényt topon és boton is sokszor, én stunoltam neki többször is az ellenfelet, én segítettem a baront leverni, én toltam be több tornyot is, de tudom ezek semmik, mert csak a kill.

    Meg tényleg eleve ez is milyen már, hogy jobb meg rosszabb, hisz más a role, mások a szerepkörök, mi az hogy jobb? Akinek van 15 killje, de az utolsó TF-ben meghal és én siegelem be a nexust akkor ő jobb volt? Sokkal összetettebb "szerintem" a játék annál, hogy ezt így valakire ki lehessen mondani, hogy ő felesleges volt a pályán. Az ösvények nem tolódnak be maguktól, ha játszottatok már 4v5-ben tudhatjátok, hogy borzalmas rossz élmény, érzed hogy semmi esélyed, mert annyira hiányzik az az 1 tag. Nem tudtok semmilyen objektívért fightolni rendesen, mert közben már az enemy topos végig is tolta a T3-at, nem lehet úgy normálisan játszani, max gyakorlásra jó onnantól kezdve, hogy valaki afk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák