Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz .LnB #64867 üzenetére

    Hát Namival nem csoda, hogy nem jöttek, szerintem egyik legrosszabb hős. Én még olyat nem láttam, hogy amelyik csapatban Nami van az nyerjen meccset. El is mondom miért:

    A mi szintünkön low eloban a játék 2 pillérre épül:
    - vagy legyen irgalmatlan sebzésed (Pyke, Brand, Lux, Morgana, Xerath, Velkoz)
    - vagy legyél irgalmatlan tankos és ne tudjanak elpusztítani (tank suppok annyira nem népszerűek most de ilyenek Volibear, Chogath, Mundo, Nautilus, Tahm, Amumu)

    Szóval Naminál az a gond, hogy egyik sem teljesül, persze tök jó hogy van egy kis CC-je, de sebzése semennyi, illetve őt magát is 2 sec alatt szétkapja bárki, alacsony szinten emiatt nincs hasznára a csapatnak. Én amivel goldba felmentem az Lux és Morgana supp volt, irgalmatlan sebzéssel és CC ott is van, nem is kevés.

    Térképpel kapcsolatban tudom ajánlani, hogy a beállításokban a minimap scalet vedd fel maximumra, nálam is annyin van. Elsőre fura lesz, mert a jobb alsó sarkot jobban kitakarja így, mint amit megszokhattál, de a gyakorlatban egyébként sem fogsz oda nézelődni, mert minden fontos dolog a hősöd környékén fog történni, illetve a képernyő főleg középső részén. Viszont a mapot SOKKAL jobban fogod látni, könnyebben rá tudsz pillantani és kiszúrhatsz olyan dolgokat, amiket kisebb map méretnél nem vennél észre mert nagyon le kellene pillantanod hozzá. nekem nagyon bevált, folyamat látoma mapot, mert szinte beleesik a periférikus látásomba, nem kell a szememet direkt forgatnom, hogy ránézzek, nagyon fontos a mapot látni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák