Új hozzászólás Aktív témák

  • bloomaz

    újonc

    válasz Kanczy #61012 üzenetére

    Leonát kihúztam lvl5re, és azóta nem is játszottam vele. Nincs vele bajom, de nem is rajongok érte. Inkább semleges. Threshel nem tudok játszani, Pykeal úgyszintén. Nautilussal már inkább, bár akkor inkább Leona. Akivel még elvagyok az Blitzcrank, de vele meg az a baj, hogy inkább bannolni szoktam, mert ellene utálok játszani. Ugyanígy vagyok Pykekal is meg Threshel.

    Összeségében nem igazán szeretem a tank suppokat, mert nem érzem effektívnek magam velük. Jobbszeretem a shieldelős, healelős champeket.
    De mivel tanácsot jöttem kérni így meg fogom próbálni a tankokat. Első körben Leonát és Blitzt, később Naut.

    kistusik: tudom, hogy melyik champ hová való, a képességeikkel is képben vagyok szerintem, a kombókkal már annyira nem. A lanem az megvan, supportként vagyok a legeffektívebb. Azzal is tisztában vagyok, hogy több karaktert kell mainelni. Ha Sonát bannolják, akkor Luluzni szoktam vagy Sorakázni, esetleg Nami, de Jannával is tudok érvényesülni.
    Azt, hogy melyik ADCvel illek össze azt nem tudom sajnos, ezt érdemes lesz megtanulnom. Esetleg valami oldal van erre, ahol meg tudom nézni? Meg, hogy enemy ADC/Supp ellen mit érdemes pickelni?
    Wardolni szoktam, de általában csak azzal, ami újratöltődik, külön wardot szinte soha nem veszek (hiba, tudom).

Új hozzászólás Aktív témák