Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Kanczy #51137 üzenetére

    Alapból a statisztikák beszédesek (kda, hős dmg, farm stb.), de gyakran csalókák tudnak lenni, ha azt akarja nézni ember ki mennyire volt hasznos. Csak egy kiragadott, de érdekes példa amit tegnap láttam egy streamben. Singed vs Teemo top volt, és a Singed meghalt többször is, Teemo vitte killeket. De persze a Singed nem véletlen az ami, így is több farmot szerzett, nyomás alatt volt a lane, tehát a Teemo úgy vesztette el lényegében a lane-t, és volt nagy része a vereségben, hogy a kda-ja, farmja és a hős dmg is jó volt neki. De próbálta mindig vissza tolni a lane-t, pusholni, míg a Singed ugye hamarabb leszedte a minionokat, illetve több ideje volt groupolni, így folyton 4v5 küzdelmek voltak a Teemo nélkül. Végén ki is kaptak.
    Ezt tudom sokaknál elképzelni, hogy hiába jók a statjai, és rajta nem múlik, de azt az előnyt amit szerez lane-en, később nem tudja jól kihasználni, adni belőle többieknek, rosszul méri fel helyzetet stb. Persze van kivétel, mint mindig, de a nagy számok törvénye alapján ugye mindenki oda jut, ahova való, és ennek csak egy része az egyéni teljesítmény.
    Tegnap megjelent RIOT-os kérdez felelek cikk is sok ide vonatkozó, hasznos dolgot leír. (Én is így látom, hogy sokan azért akadnak meg egy szinten annak, ellenére, hogy egyéni telejsítményük kiemelkedő, mert nem csapatjátékosok, flame-elnek, rosszul mérik fel az adott helyzetet. Ne felejtsük el, ez egy csapat játék!)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák