Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    válasz Yodamest #48743 üzenetére

    Alapból Corrupting Potion-nel kezdenék, de gondoltam, hogy Riven ellen inkább "biztos"-ra megyek és full def, szóval Doran's Shielddel kezdtem meg egy poti. W-re tettem elsőnek, amikor 3,4 minion már low health volt akkor W fel és leszedtem a 4 miniont, majd vissza minionok mögé. Ekkor mikor W-nek vége Riven ment az egyik low-health minionomért majd dash, jumb, stun (itt már lvl2-k voltunk asszem) és ez nekem kb -60%hp-t jelentett. Utána már feladtam pár miniont hogy pusholjon tower alá és ott farmoltam de lvl3-on dive beszedett 3 tower lövést és vígan elfutott 30% hp-val én meg halál. Onnantól még meghaltam 3-4x :S És úgy kezdtem hogy 0-5-0 :D Rég nem feedeltem ennyire.. És igazad van, miután meglett a Sunfire meg még egy másik item már nem feedeltem sőt végül a csapatomból egész jó statom lett mert utána már tudtam TP playeket csinálni.

    Azt is tudom, hogy van ilyen, hogy a lanen olyan champ ellen mész aki ellen nincs esélyed és ilyenkor TP-playeket kéne csinálni hogy mások ellen hozd be a lemaradást, de ezt nem tudod már 3 percnél eljátszani mert kb még semmit sem farmoltál és még csak lvl3 körül vagy. De Riven bezzeg ilyenkor is kitol magából annyi dmg-et hogy -50% hp :S

    Na mindegy... egyébként ennek ellenére nyerhető lett volna a játék szerintem, mert én legalábbis jobban skálázódtam a végjátékba és ez látszott is utána, de pl a yasuo junglerrel sem voltunk kisegítve így összeségében kikaptunk.

    EDIT: PH! Nagyúr o/

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák