Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Jim-Y #48736 üzenetére

    Feltolod a W shieldet és még úgy is ennyit sebez? Am meg milyen itemet kezdtél építeni elsőként? Csinálsz egy naptűzköpenyt aztán jégkesztyűt, akkor onnantól már alig fog rád sebezni.

    Am én sem tudom, hogy csinálják, de vannak játékosok akik irdatlanul tudnak sebezni már lvl1-től. Persze rúna meg mastery, de akkor is mintha valami nem stimmelne néha. Nem túl gyakori jelenség szerencsére, de azért hetente 1-2 ilyenbe belefutok, hogy olyan champpel, amit ismerek és tudom mire képes, olyan eszméletlen sebzést okád rám mindenféle item nélkül már lvl 1-2-n a gyerek, hogy a kétkedés bizony a szívembe költözött. Egy ilyen Riven engem is picsázott már el, lvl 1-en olyan sebzése volt, hogy 100-10-re levitt (Garen voltam asszem) egy kombóból 1 abilityvel, aztán rám dobott egy égetést és gg wp. Máskor meg más ellen ugyanaz a kombó lemegy és vígan elszaladok 60% hp-val. Rúnák azért ennyit nem hiszem, hogy számítanak.

    Érdekes dolog ez mindenesetre, de tényleg én már ott tartok, hogy az enemy lvl1-en mutatott sebzéséből megmondom, hogy ő melyik ligában játszik, pedig ott még tényleg van 1 ability 1 autoattack és kifújt.

Új hozzászólás Aktív témák