Új hozzászólás Aktív témák

  • Horytnica

    csendes tag

    válasz Kanczy #46434 üzenetére

    Jelenleg? :D

    SV közel 1 hónapja... 2 winn 2 lose... rengeteg afk, rengeteg troll, rengeteg idióta aki valamiért sírva fakad, adc-k akkor ha a supp elvisz 2 farmot, olykor afkolni is mennek. Van aki csak nem ismeri a pinget, illetve nem veszi észre ha szétszakad a map, vagy csak szimplán tojik bele.

    Hát ha low elo-n ennyire op akkor high elon a sok görbekezűnél még op-bb.

    SV-ben most beállt az mint B1-ben, kb. 8x voltam promóban, volt hogy elmentem odáig 5 winnes sorozattal majd promóban kaptam olyan iq betyárokat akik se ping se ss, se semmi és a gáz az hogy ezt még észre sem veszik.

    Ja és múltkor kérdeztem Yasuo ellen egy countert, hogy melyik hőssel jó ellene menni, nos senki nem írt semmit. Bár itt megjegyezném hogy Zed-el ha jól emlékszem annó 1946ban elverte Yasou-t a 3-4. meccsemen.

    Ja és igen, zed kb. 1,5 meccsig nehéz, de nem is inkább nehéz, inkább ennyi míg megszokod melyik képességét hogyan használd ki.

    Ja régebben néztem pár LCS meccset, szorítottam Vizicsacsinak, mert hát magyar és neki jól esik szurkolni, és akkor sem dübörgött nagyon a Kindred használat.

    Na meg akkor már ha ennyire LCS-re igazodik a riot, akkor ránk mezei halandókra nincs is szüksége? Tőlem.

    Ja és meg kell ma jegyeznem hogy igen brutálisan izgalmas meccseket mentünk. Szóval ez a mai nap annyira nem volt negatív.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák