Új hozzászólás Aktív témák

  • Mottie

    őstag

    Holy moly guacamole.

    Nagyon régen nem játszottam Leonával, de ez a Kalista + Leo lane undorító. Fiddlesticks lvl 2-n úgy gondolta ő most megy és dob egy wardot riverbe. Visszafele jövet instagib, Vaynre flash-stun, E-stun és Kalista 2-0-0. Innentől amint megláttuk őket bárhol beugrás, kill, kiséta. Minden elmond hogy 15 percnél úgy szedtük le az inhibjüket, hogy 4-en mentünk ők pedig 5-en védekeztek... Komolyan sajnáltam őket mikor aztán a surrender után (20 percnél, de Nexus turretből is csak egy fél volt már nekik) flamelték szerencsétlen fiddlet :)
    Persze párszor meghaltam, de ez abból is fakad, hogy 2v4-ben is diveoltunk már botlanen. Általában minimum 2 for 2, de inkább 2 for 3-mal kijőve belőle.

    tl,dr: Leonával még mindig akkor játszol jól ha nem gondolkozol egy pillanatig sem, nyílik egy lehetőség oda be is kell menni :)

    Annyit még hozzáteszek, az a piros kis 'x' a szériának pedig annak köszönhető, hogy Sona önmagában undorító. :) Morg + Vayne lanet mentünk Sona+Tris ellen.. Na farmot nem nagyon láttunk, illetve Sona gyakorlatilag egyedül lvl 1-en megölte Vaynet és engem is 20%-ra vitt le. Szerintem ezzel a párosítással esélyünk sem volt ellenük... Azért 50 percig küzdöttünk de végül egy Ori facecheck miatt annyi volt a dolognak.

    [ Szerkesztve ]

    Be Victorious!

Új hozzászólás Aktív témák