Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JLHFans
tag
Utolso besorolo meccsem, champválasztás megtörtént, erre behal a szerver mikozen toltodik be a jatek, és nem enged be már 15-20 perce"server currently busy" felirat.... Kösz szépen rito, gondolom loss, és afk miatt 9 report....
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
East elindult.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
JLHFans
tag
Nem lett prevented loss, hanem loss, ugyan belépett akkor mindenki, de kesobb nem maradhatott el az afk persze 2-0 és 4-2 rol 5-5.... - 3.5 liga igy nekem is . Ebbol az 5 lossbol kettot mondjuk hozhattam volna, ha jobb vagyok, a masik 3 remenytelen volt az ilyen 0-20 asok miatt .
Edit: mégis prevented loss lett, de gondolom mivel besorolo volt, ezért nem 5-4 hanem 5-5 nek veszi igy is vagy nem ?[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Kanczy
Topikgazda
Dzsízösz krájszt mennyire szét vagyok hypeolva... tegnap és ma öt vizsga pozitív eredményét kaptam meg, aludtam egy orbitálisat, elkezdődött a season 5 és LCS. ISZONYAAAAAT
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
marked one94
őstag
Hihetetlen hogy még mindig nem bírták megoldani hogy este ne döglődjön a chat része a játéknak
You'll Never Walk Alone
-
petata
őstag
válasz marked one94 #34715 üzenetére
Melyik szerver? Én most voltam fél órája, akkor oké volt minden.
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
marked one94
őstag
Na az hogy van hogy a nagy acc-ra lépek be akkor szar a chat ha a kicsire azon meg gond nélkül betölt LeL
You'll Never Walk Alone
-
petata
őstag
válasz marked one94 #34717 üzenetére
Pedig ha kiszűrnék az idiótákat hogy hasítana minden...
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
sutyesz96
őstag
Promo eredmény: 3-7
7 lose game-ből 4-ben volt afk csapattársam, a többiről meg inkább ne is beszéljünk..
Silver 1 80LP-re tornásztam fel magam előző szízönben, így most Bronze 2-be dobott.
Én most fejeztem be a lolos pályafutásom, BB LoL!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sutyesz96
őstag
Hagyjuk már ezt a dumát kérlek, hagyjuk.
Ne gyere nekem azzal hogy "úgyis oda kerülsz ahova való vagy", amikor a ranked játékaim 50-60%-ában trollokat, anyámat szidó hülyegyerekeket, midorfeed típusú értelmiséget, és feedelőket kapok.
Ha kiegészíted az állításod úgy hogy "bazi nagy szerencsével + éjjel nappal rankeddel" akkor esetleg elfogadom.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
JLHFans
tag
válasz marked one94 #34717 üzenetére
Dettó nálam is meg csomo ismerősnél is, bezzeg a westes accountomra könnyedén beenged elsőre mindig
Szivás tényleg csak akkor ha, ha az ismeretlen hibaüzit a champválasztés közbe dobja felEdit : na csak falra kellett festenem az ördögöt, megint bedobott egy ilyet -10 lp.......
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz sutyesz96 #34723 üzenetére
Leirom egyszeruen a te csapatodban 4 free place van ahova az altalad nem kedveltek kerulhetnek, az enemyben 5. Na vajon hol lesznek a renitens elemek nagyobb esellyel?
Most epp duhos vagy, de ha higgadtan szemleled es fogod fel a meccseket akkor nem gaz
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
hugi0
őstag
válasz sutyesz96 #34721 üzenetére
Olvasod is a forumot ? - vagy csak irsz ?
Teganp leirtam, hogy minimum 200 elo-mmr el lejeb kezdesz mint ami a valos.
- mara, statisztika alapjan ez az ertek, minimum 300-ra teheto.Tegyuk fel valakit meg tudsz olni, de belehalsz te is.
Megolod ?[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
MeszarosB.
tag
Én általában supportokat/tankokat játszok, miden meg béna vagyok, szóval nem sokszor találkozom ezzel a problémával.
De ha nehéz sorról van szó (PL én vagyok Mordekaiser Ziggs ellen), akkor valószínű jobban megéri, mint ott szenvedni a sorban amíg ki nem piszkálnak.
Azon is múlik, hogy melyik hős skálázódik jobban itemekkel (Akalival/Fizzel szinte mindig megéri killt tradelni szvsz) illetve hogy globális veszélyt jelent-e az ellenfeled, ha életben hagyod. (Pantheon/Twisted Fate)
Ha előnyöd van a sorban akkor szinte soha nem éri meg, mert pénzt adsz az ellenfelednek, és időt hogy visszahozza magát.
Ja és az sem mindegy hogy ki öl meg kit előbb, mert az utóbbi nem kapja meg az xp-t.Szóval szerintem ez egy elég komplex kérdés amit nem lehet igen/nemmel megválaszolni.
[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz bucketb0b #34742 üzenetére
Én nem állok senki mellé, teljesen pártatlan ilyen dolgokban. Senkinek sem kell a maga igazát bizonygatni, inkább hagyjátok ezentúl figyelmen kívül egymást...
Más:
Ez az Intro dolog mióta működik? Egyik ismerős ezen ment, kért hogy menjek vele mert még abszolút nem ismeri a játékot. Nos...késő este volt. Én 3szor eludtam el játék közben.
Az Intro meccs amúgy mire jó? Mert ebben tényleg semmi kihívás egy olyan embernek, aki megtalál már 4 billentyűt akár és tudja használni az egeret klikkelésrehttp://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Noddy
senior tag
válasz Hunbeast87 #34745 üzenetére
Ha valaki soha nem játszott moba stílusú játékkal hasznos lehet, de ha te már ott voltál, akkor már egy botok ellenivel többre mentetek volna
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Hunbeast87
senior tag
Nem ártott volna, de így is bőven kellett pátyolgatni őt. Bár tényleg fura volt, hogy nem az elejétől jöttek a botok, meg alig támadtak valamit..
Nem hiába aludtam be rajta De azért mikor hallottam hogy Victory!-->akkor legalább felkeltem. Ismerősömnek meg lett egy "jó" első meccse, amin kb 20 percig tényleg babusgatni kellett meg alapokat magyarázni.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest